כדורסל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורסל
    .....
    02/10/2009

אני משחק כדורסל זמן רב,אני בן 17 וחצי.
    מזה שלושה חודשים אני מתאמן חזק ולאחרונה הופיעו לי כאבים באזור ברך שמאל ,כאבים בזמן הליכה וברגל ימין מתחת לברך בצד ימין,אני נח כבר שבוע ועדיין לפעמים יש כאבים שאני לא עושה פעילות,רק בזמן הליכה .
    יש סיכוי שזה כאבי גדילה למרות הגיל המאוחר יחסית ולמרות שאני לא ממש צומח הרבה בשנה.?
    הבנתי שכאבים באזור הרגליים יכולים להיות מעקמת בגב,הגב שלי ישר והחוליות לפי מה שהרגשתי ישרות ,בחיים לא היו לי כאבים גב כל שהם,האם בכל זאת יש סיכוי שיש עקמת קלה או משהו כזה?
    יש לי עוד שבועיים אחרי סוכות תור לאוטופד עד אז אשמח לתשובה בפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורסל

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים

ד''ר שמי שגיב
    07/10/2009

הברכיים מושפעות הן ממה שקורה בכף הרגל והן ממה שקורה בגב. לכן במצבך אין לשלול אפשרות בעיקר אם קיימים כאבים בשתי הברכיים ובמוקדים שונים שכך הוא המצב.
    יש לבדוק באופן מקצועי ולא רק להיסתכל במראה, האם יש לחץ מהחוליות, האם האגן מפותל, מה שיכול לגרום לשינוי תפקודי באורכי הרגליים ובכך ליצור עומסים שונים על פרקי הגפיים. יש לבדוק את הנחיצות למדרסים. במקביל יש לבצע ללא קשר תרגילי חיזוק דינאמיים לברך (תרגילים על פטריה )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

.....
    07/10/2009

במיפוי עצמות ניתן לבדוק את הדברים הללו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו