כאביים כרוניים במערכת העיצבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאביים כרוניים במערכת העיצבית
    אסף יוסי
    06/10/2009

אני בן 42 בריא בדרך כלל בעל כושר גופני טוב לפני מספר שנים התחלתי לעסוק ברכיבת אופניי הרים והתחלתי את הריכבה עים אופניים שאינם מתאימים [אופני ברזל זולות וכבדות ]על מנת לדעת האם אני אוהב את ההתעסקות עים סוג כזה של ספורט ביצעתי מסלול ארוך וקשה עים מאמץ עילאי כתוצאה מכך לאחר מספר ימים החלו כאבים בגב התחתון שהשליך לי על רגל ימין ומיפשעה וכיום כאבים נוספים על יד וכתף ימין איני יכול להחזיק משקל על יד ימין לאורך זמן [כמו החזקת תינוקי על הידים ] היד נרדמת לפעמיים לעולם לא סבלתי מכאבי גב או משהו דומה עברתי טיפולים אלטרנטייבים שעזרו במקצת הקלה בכאביים רק מתי שאני עוסק בספורט או בחימום המקום נא עזרתך למי לפנות בסוג כזה של פגיעה אשר מפריעה לי לנהל את חיי כיאות.
    אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאביים כרוניים במערכת העיצבית

ד''ר שמי שגיב
    07/10/2009

סביר להניח שבמקרה שלך לא מדובר בארוע בודד שהוביל למצב המצויין. סביר להניח שכבר היית על הקצה ורכיבה אינטנסיבית זו רק הוציאה את הבעיה.
    אכן מערכת העצבים מגיבה לכל העומסים המופעלים עלינו ובכלל זה גם עומסים כימיים (תזונה) עומסים רגשיים ומנטאליים וזאת כמובן בנוסף לעומסים הפיזיים. כתוצאה נוצר מתח במערכת העצבית העלול לשבש את התנהלותו ואכן לגרום לתחושות שאת מתארת
    מומלץ לך כרגע לנוח, לשתות הרבה נוזלים ולצרוף הרבה שמנים (זית, פשתן, אומגה 3\6\)
    טיפול חדשני בכירופרקטיקה NETWORK SPINAL ANALYSIS יככול מאוד להתאים לך. טיפול זה עוסק ישירות בשחרור מתח ושיקום המערכת העצבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו