שלום לך שמי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לך שמי.
    אורי
    11/10/2009

ראשית אני רוצה לציין אותך לשבח על העזרה שאתה נותן כאן ,אתה מדהים!
    רציתי לשאול אותך שאלה,כנראה לפני שלושה שבועות התחילה לי דלקת באזור ברך שמאל,(אני אתלט צעיר) בקיצור היייתה לי כנראה דלקת ובאותו זמן כמיששתי בברך שאל באמצע מתחת לפיקה ,בברך שמאל זה היה דיי רך ביחס לברך ימין שהייתה יותר קשיחה,שוב אני אמקם את המקום,ממש מתחת לפיקה כמו רצועה/גיד/עצם כזאת שמתחרת לשוק,שם היה רך,.
    הדלקת עברה אין כאבים,אתמול חזרתי לאימונים,לא היו כאבים,אבל אני מאוד סקרן לדעת ממה זה נובעע,שמעתי שיכול להיות ברך של רץ או ברך קופצים קראתי איפה שהוא באינטרנט שמתחת לפיקה יהיה רך.
    אשמח לשמוע תשובה ממך.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לך שמי.

הוספת תגובה

• כאבי ברך -גיד מעובה

ד''ר שמי שגיב
    14/10/2009

תודה אורי, אני נהנה להעביר מידע חשוב זה
    התעבות של הגיד יכולה לנבוע ממספר סיבות
    לאחר דלקת, שוב דלקת זו דרך הריפוי של הגוף, נוצרת התעבות. תחשוב זה כמו לאחר חתך בעור, נוצלת צלקת, שהיא יותר מעובת וקשיחה.
    שנית יתכן שזה גם תוצאה של עבודה לא סימטרית, כמו שחקני טניס, ביד הדומיננטית השרירים והגידים יהיו מעובים יותר
    יתכן גם כתוצאה של קיצור רגל תפקודי, רגל אחת תשא יותר עומס. או ריצה על משטח משופע, כמו חוף הים. או גם יתכן כתוצאה מפרונציה קריסת קשת כף הרגל ברגל אחת.
    טוב מקווה שהבנתה
    שמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו