שוב: כאבי פרקים בזמן פעילות גופנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב: כאבי פרקים בזמן פעילות גופנית
    אני
    12/10/2009

שלום.
    קצת רקע: עד גיל 18 הייתי משתתפת בתחרויות בצורה חובבנית (נשלחתי מטעם בתי הספר,ולא עברתי אימון מתאים,נוסח תרגילים לפני ואחרי ריצה, ותכנית אימונים הדרגתית). . בעיקר ריצה למרחקים ארוכים.בגיל 20 ניסיתי לחזור לכושר בהדרגה והופיעו כאבי מפרקים(ברכיים,גב, עורף), עשיתי צילומים, הייתי אצל שני אורטופדים, שאמרו שזה כלום.עשיתי פיזיוטרפיה שקצת עזר, אבל עדיין יש לחץ גדול בזמן ריצה קלה ,אפילו רכיבה על אופניים. הייתי רוצה להצטרף לאימוני כושר בהם מאמנים נכון כיצד לרוץ.
    אני בת 24 , ונמאס לי להרגיש כמו מסכנה :) אני ממש רוצה לחזור לרוץ...
    מה עליי לעשות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי פרקים בזמן פעילות גופנית

ד''ר שמי שגיב
    14/10/2009

קצת קשה מהימדע שסיפקת להבין מה קורה איתך
    ראשית אל תתני לכאב או שום דבר אחר לגרום לך להרגיש מסכנה ואל תחכי שהכאבים יעברו כדי להרגיש טוב עם עצמך. החליטי עשם או בלי הכאב את מרגישה נפלה, קבלי את מצבך ולא מתוך כניעה אלה מתוך נסיון להבין ולשפר את מצבך.
    בכל מקרה נראה שמדובר במצב יותר מערכתי די יתכן שקיימים בעיות של יציבה, האם יציבתך כפופה, שפופה. כי מצב זה יכול ליצור עומסים על כל חוליות עמוד השדרה. האם את עושה תרגילים לשיפור וחיזוק שרירי היציבה.
    האם בדקת את הצורך למדרסים או האם את רצה עם הנעליים המתאימות?
    אם את לא מקבלת תשובות ברורות לא להיתיאש ולחפש רופא שכן יתן לך הנחיות ברורות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו