שורף במפשעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שורף במפשעות
    יואב
    17/11/2009

שלום, אני שחקן כדורגל בן 18 והחלו לי לפני כשבוע כאבים בשתי המפשעות ובאזור הבטן התחתונה המתטבאים בעיקר בצריבה. בזמן האימון אני לא מרגיש את הכאבים אלא בזמן מנוחה.
    בנוסף לכך לפני כשלושה שבועות עברתי בדיקת אולטרסאונד באשכים כולל בבטן התחתונה עקב כאבים באזורים אלו והתגלה אצלי כמות של נוזל מינמלי באגן הקטן אך הרופא אמר שאני רשאי להמשיך להתאמן אך עלי לחזור על בדיקת האולטראסונד בעוד כחודש ימים.

ברצוני לדעת האם הממצא באגן הקטן קשור לכאבים במפשעות או שמא הכאבים נובעים מסיבה אחרת והאם עלי לנוח לאימונים לתקופה מסויימת?

יידעו אותי שהכאב יכול להיות נובע מבקע מפשעתי אך זה לא וודאי. אשמח לתשובה בהקדם ההאפשרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שורף במפשעות

הוספת תגובה

• ביצעתי בדיקת אולטראסאונד

יואב
    18/11/2009

היום ביצעתי בדיקת אולטראסאונד באזור והרופא שלל בקעים במפשעות אך עדיין שורף לי ב2 המפשעות ובנוסף הנוזל באגן נעלם.

ממה הכאב במשפעות נובע אם לא מבקעים והאם אני יכול להמשיך להתאמן באופן סדיר באימוני הכדורגל?

המקרה מאוד מדאיג אותי ואשמח לתשובה בהקדם האפשרי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו