אחרי שבר בקרסול-אשמח לתשובה במהרה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי שבר בקרסול-אשמח לתשובה במהרה!!
    גיא
    28/11/2009

שלום,כרגע אני לאחר שבר בקרסול,אני יושב בבית כבר כמעט 4 חודשים...והיה לי גבס חודשיים וחצי בערך...אחרי ההורדה של הגבס,שקרתה לפני כמעט מעל לחודש.אני מקבל טיפולי הידרותרפיה ופיזיותרפיה אבל לא באופן קבוע ומספק,בקרוב אני חוזר לצה"ל אבל אני לא בכושר שהייתי בו מן הסתם אחרי 4 חודשים של חוסר מעשה...נכון לעכשיו אני עדיין לא בשלב של לרוץ ולקפוץ ויש לי בעיה בללכת הרבה זמן או לעמוד במשך הרבה זמן..אם אפשר עצות על איך אפשר לחזק את הקרסול השבור,מה אני יכול לעשות עם המגבלה שיש לי שאני לא יכול לרוץ או לקפוץ בנוגע לחזרה לכושר,אני ממש להוט להיכנס לכושר,אני נמצא ביחידה קרבית ואני ממש ממש רוצה להיכנס לכושר...(סובל גם מהשמנת יתר..) כרגע אני במצב של חוסר אונים.
    אם תוכל לתת לי עצות אני אשמח...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אחרי שבר בקרסול-

ד''ר שמי שגיב
    28/11/2009

כדי לשמור על כושר גופני אתה יכול להתחיל לשחות, לרכב על אופניים (ספינינג) ולהרים משקולות או כל פעילות אחרת שלא מפעילה לחץ על הקרסול.
    מעבר לכך איני יודע על מצבך הקליני כך שקשה מכאן ליעץ בכול הנוגע לשיקום ספציפי.
    בשיקום הקרסול יש צורך בעבודה על פטריה- לחיזוק המערכת הפרופריוספטיבית, לשקם את טווח התנועה, לשחרר את הרקמות הרקות מהתדבקויות ולחזק באופן פונקציונאלי את שרירי הקרסול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו