מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפה כדאי?שרה30/09/2007
שלום. גובהי 1.68 שוקלת 52 ואני בת 24. אני מאוד מרוצה מאייך שאני ניראת. אני רוצה לשמור על המשקל ולכן חשבתי ללכת לדיאטן שמתעסק גם בספורט. כך שיבנה לי תפריט מגוון בנוסף לאימון גופני לשמירה על המשקל. המליצו לי לבצע את בדיקת ה- rmr אשר בודקת את קצב חילוף החומרים. התענינתי בכמה מקומות בינהם: מכון medix ובוינגייט ובהדסה מדיקל. כל אחד נותן לי מחיר אחר עם אפרש משמעותי בינהם. שאלתי:
1) אני יודעת שאת עובדת בהדסה ולכן אני מקווה שתשובתך תהיה אוביקטיבית. לכן אני שואלת אותך לגבי וינגייט (שם הציעו לי בדיקת rmr +יעוץ של דיאטן ספורט- 690 שח. ) ובמכון medix (שם הציעו לי את אותו טיפול ב- 500 שח). מה עדיף מבין שניהם? האם העובדה שבמכון medix רוצים הרבה פחות זה מעיד על איכות פחות טובה של יעוץ ובדיקה? תשתדלי להיות אוביקטיבית.
2) צהאם גם בההדסה יש את בדיקת rmr ? כמה היא עולה ביחד עם יעוץ של דיאטן ספורט? אני יודעת רק ששעת יעוץ עולה 250 שח.
נ.ב:
אני רוצה לציין שאני הייתי אנורקסית לשעבר . כיום אני יותר מודעת לעצמי אך עדיין מאוד חשוב לי לשמור על המשקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השלם גדול מסכום חלקיו
ד''ר נעמה קונסטנטיני30/09/2007האם ידעת את זה? קשה מאוד לחבר לבד את הפרעת האכילה ברקע, את הרגלי האכילה, את מספרי מכשיר ה- RMR, ואת ההוצאה האנרגטית. בכל מקום אשר תבחרי - צריך לשבת ולחבר את כל הדברים על ידי רופא/ רופאה העוסקים בכך באופן שגרתי. לא אוכל להשוות בשבילך בין המקומות - אוכל רק להגיד לך מה לחפש. אין משמעות רבה מבחינתך למכשירי RMR שונים - החוכמה היא מה עושים עם הנתונים והיכן- יש צות רב-תחומי המתמצא בכך.
לדעתי הכי חשוב זה לזכור כי ברקע נמצאת האנורקסיה, ולקחת את כל תכנית האימונים והתזונה באור זה, ולוודא כי אין עוד סכנה בנושא דימוי הגוף. את בהחלט מוזמנת אלינו, וניתן לברר את המחירים בטלפון - 1-800-399-388.
אגב - משאלותיך מלפני שבוע עולה כי המחלה עדיין פעילה. חבל שלא התיחסת לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אובחן חשד לקרע במיניסקוס
זיהום במפרק אחרי ניתוח והאם אפשר לפתור זאת
עזרה בפענוח MRI והבנה מה כל דבר אומר
האם הזרקת סטרואידים גורמת לכך שהמקום יחלים יותר מהר
שכיבות סמיכה שלא בצורה נכונה יכול לגרום נזק לגוף
נזק בלתי הפיך לאצבעות לאחר שיעור קיקבוקסינג
הזרקת סטרואידים בגב התחתון והחלמה
בדיקת סיטי לפריצת דיסק מספיקה או שצריך MRI
שריפה בשריר בשוק לאחר קרע קטן
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?