מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת באגן...?מיקי02/01/2010
שלום רב,
אני בת 24 ועושה פעילות אירובית כמו ריצה וקיקבוקס. לפני כחודשיים החלו לי כאבים באיזור צד ימין של האגן בעיקר אחרי פעילות ונגשתי לרופא ספורט. הוא קבע שיש לי היפר גמישות שזה אומר שיש לי נטייה לדלקות ועלי להמנע מהפעילות כרגע ונתן לי ארטופן למשך 5 ימים. הדלקת לא עברה ומאז כבר לקחתי עוד התרופה במשך 7 ימים. האם אתם ממליצים להמשיך לקחת אותה? מה כדאי לעשות מעתה? (ממתינה לתור לצילום....). אני כבר מעל חודשיים ללא פעילות והייתי ממש רוצה לחזור
תודה מראש
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת באגן
ד''ר שמי שגיב13/01/2010אני לא הייתי מסתפק עם ההבחנה הזאת. מניסיוני נראה שקיימת חוסר סימטריה בתנועת האגן, דהיינו יתכן שצד אחד של האגן איבד את טווח התנועה כתוצאה מחבלה או עומסים וכתגובה הצד השני נאלץ לפצות ולהגביר את טווח התנועה. כתוצאה המקום שמבצע תנועת יתר חסוף יותר למתחים הגורמים לפציעה וכאבים.
הורדת הדלקת כמובן לא פותרת את הבעיה המכנית. יש צורך בשיחרור האגן והחזרת התנועה לצג המוגבל על מנת להוריד מהעומס מהצד השני.
טיפול כירופרקטי מאוד יעיל לסוג פציעה שכזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שאלה נוספת ברשותך...
מיקי16/01/2010הרופא שלי הפנה אותי לפיזוטרפיה בקופת חולים, האם זה ייתן את המענה עליו אתה מדבר...? או שאתה ממליץ משהו אחר. אני ספורטאית מזה שנים רבות ומעולם לא סבלתי זמן כה רב מבעיה שכזו (4 חודשים)
אני ממש מיואשת... אשמח להכוונה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי אגן
ד''ר שמי שגיב18/01/2010אינני יכול לומר לך בוודאות כי זה תלוי בהכשרת הפיזיוטרפיסט ובגישתו הטיפולית
אני מבין את תיסכולך, אך כרגע הכאבים, כפי שאת מבינה אינם הבעיה אלה להיפך, הם מצילים אותך מפני המשך פעילות העלול עוד יותר להחריף את מצבך.
אכן את צריכה עזרה לא רק טיפולית את גם שיקומית והכוונתית לצורך שינויים במערך האימון
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת באגן
נעמה18/01/2010שלום ד"ר שגיב,
האם כירופרקטיה הוא טיפול משלים במקרה של דלקת באגן?
אני רצה לא מעט ולפני כשבועיים החלו לי כאבים בצד שמאל (בכל הרגל- מהאגן ועד הבוהן). לפני כ-4 ימים הייתי אצל אורטופד שאבחן את הבעיה כדלקת.
צד שמאל שלי בעייתי יותר כבר זמן מה ורציתי לדעת האם טיפול אצל כירופרקט (לאחר שתעבור הדלקת כמובן..) יכול לעזור עם הבעיה ויעזור במניעת דלקות בעתיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת באגן
ד''ר שמי שגיב30/01/2010הטיפול הכירופרקטי יכול מאוד להועיל. הטיפול הכירופרקטי אינו משלים, כי הוא מתייחס ישירות לשורש הבעיה, כאשר הטיפול התרופתי הינו סימפטומטי בלבד.
הדלקת אינה הבעיה אלה תוצאה של נזקים מכאניים וכירופרקט מוודא שגופך פועל נכון מבחינה מכאנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אובחן חשד לקרע במיניסקוס
זיהום במפרק אחרי ניתוח והאם אפשר לפתור זאת
עזרה בפענוח MRI והבנה מה כל דבר אומר
האם הזרקת סטרואידים גורמת לכך שהמקום יחלים יותר מהר
שכיבות סמיכה שלא בצורה נכונה יכול לגרום נזק לגוף
נזק בלתי הפיך לאצבעות לאחר שיעור קיקבוקסינג
הזרקת סטרואידים בגב התחתון והחלמה
בדיקת סיטי לפריצת דיסק מספיקה או שצריך MRI
שריפה בשריר בשוק לאחר קרע קטן
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?