חולשת שריר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשת שריר
    יעקב
    08/10/2007

אני בן 56 ומתאמן כל יום בחדר כושר - אירובי ומשקולות לסירוגין - במשך שנים רבות.
    לפני כחודשיים, באופן פתאומי לגמרי, הרגשתי חולשה מאד משמעותית ביד שמאל. הצלחתי להפעיל בה רק 1/4 מהכוח הרגיל שהייתי יכול להפעיל בה קודם לכן. התחושה היא שאני לא יכול לאמץ את השריר, משהו מפריע לניצול השריר - אפילו בהרמת כוס למדף הייבוש הרגשתי קושי. עיקר החולשה באה לביטוי בשריר הדו-ראשי ובשריר הגורם להנפת משקולת תוך כדי יד פשוטה לפנים (כמו בהרמת כוס למדף הייבוש).
    אני מבקש לציין שב-1/2 שנה האחרונה אני לוקח B12 עקב מחסור וכיום לפי בדיקות, המצב בסדר. כמו כן התחלתי לאחרונה לקחת מגנזיום.
    עוד אני מבקש לציין שלא הפסקתי את האימונים, אני מתאמן אבל ביד שמאל בצורה הרבה יותר קלה, פשוט לא יכול לאמצה באופן עצים כפי שנהגתי קודם לכן. כדאי גם לציין שלאחרונה יש שיפור במצב אבל עדיין לא באופן משמעותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשת שריר

הוספת תגובה

• פנה לרופא לבדיקה בהקדם

ד''ר גל דובנוב-רז
    08/10/2007

פנה לרופא המשפחה שלך/ נוירולוג להערכה בהקדם. יתכן ומדובר במאורע משמעותי המצריך בירור וטיפול מונע - שלא יקרה שנית בצורה משמעותית יותר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו