כאבים במפשעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במפשעה
    נדב
    12/10/2007

שלום,
    אני בן 36, פעיל ספורטיבית לאורך שנים. בחודש האחרון העלתי מינון אימונים ל-3 בשבוע הכוללים שחיה משולבת ריצה (סה"כ 70 דקות אימון), זאת כחלק מבניית כושר לכיוון טריאטלון.
    אחרי שבועיים, ולאחר אימון שערב קפיצות, חשתי בכאבים באזור מפשעה שמאלית שמנעו ממני להתאמן, ומאז אני מושבת עם כאבים - כחודש.
    רופא המשפחה סימן אפשרות לבקע מפשעתי, למרות שלא איתר בליטה.
    ביצעתי אוטראסואנד אשכים ומפשעה - הבקע לא אותר, אם זאת אותר וריקוצל ברמה בינונית (3) באשך שמאל, שאותו אני מכיר כבר יותר מ- 10 שנים ומעולם לא הפריע לי.
    בנוסף רופא המשפחה שלח אותי לבדיקת אורולוג - עדיין לא ביצעתי.
    שאלתי -
    1. הגיוני שפתאום בגיל 36 הוריקוצלה תתחיל לתקוף ?
    2. שאלה תהליכית - אם הייתי מתחיל את הטיפול האבחוני של הבעיה אצל רופא ספורט, הוא היה מכוון לבדיקות נוספות / אחרות ?
    בעיקר אני מוטרד מעתידי הספורטיבי.
    תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים במפשעה

הוספת תגובה

• פנה לרופא ספורט

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    13/10/2007

ובהקדם - כי יש כ- 30 מצבים אפשריים הגורמים לכאב במפשעה. לכל אחד טיפול שונה. לא נראה שזה וריקוצלה, אז הכאבים בד"כ באזו רהאשך ומחמיירם במישושו. עם זאת, זה בהחלט יכול להתבטא בגיל מבוגר יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו