כאבים קשים בשריר האמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים קשים בשריר האמה
    יונתן
    19/02/2010

אני בגיל 17 מיתאמן 4 חודשים במכון כושר 5 פעמים בשבוע פעמיים בשבוע אל הידים אז ככה לוא אמרו לי בהתחלה שצריך לפתח את שרירי הידים במקביל לשירירי האמה והיתפתחו אצלי כאבים קשים בשריר האמה אז הלכתי לאורתופד רגיל שנתן לי כדורי בריקסן שאזרו לתקופה קצרה אך לאחר מיכן הכאבים חזרו פי שתיים ואכשיו אפילו במישקל אפסי כואב לי תופת אשמח לעצות או אנשים שחוו משהוא דומה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים קשים בשריר האמה

הוספת תגובה

• תיקון

יונתן
    19/02/2010

מיתאמן 5 פעמים בשבוע 2 בשבוע אל הידים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי אמה

ד''ר שמי שגיב
    19/02/2010

כשמתאמנים עם מכשירים קיים סיכוי ששרירים מסויימים לא יתפתחו באופן סימטרי ולכן יש מצב שאתה פשוט העמסת באופן לא מאוזן על קבוצת שרירים מסויימת. בעיה זו כמעט ולא קיימת כשעובדים עם משקולות באופן חופשי.
    כשיש עומס חריג על השרירים רמת ההרס עולה על יכולת השיקום ואז הפציעה מתרחשת. במקביל גם מערכת העצבית נפגעה וכרגע קיים זיכרון עצבי של הטראומה ולכן כל פעם שתעעמיס על המקום מיד מערכת העצבים תשדר אותות של כאב. במצבך מעבר למנוחה יותר ממושכת יש לשקום את שיקום המערכת העצבית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו