חוסר תאבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תאבון
    חנה
    13/10/2007

בחוג לאירובי וחיזוק שריר שאני עושה לנערות בגיל ההתבגרות נתקלתי בשאלה שאני זקוקה לעזרה. אני מדברת הרבה עם הנערות על חשיבות התזונה בגיל הנ"ל, על הסידן, השתיה, הארוחות המסודרות והקבועות וכו'... יש לי נערה שאומרת שאין לה תאבון היא פשוט לא מרגישה רעב וכשהיא אוכלת היא מיד שבעה. היא רזה מאוד, מתחת למשקל הרצוי ויש לה כולסטרול גבוה, היא מטופלת אצל רופאת משפחה לגבי זה אבל איך אני אמורה להתייחס לזה? איזה עצות אני יכולה לתת לה כדי שהיא תאכל? ניסית לומר לה להכין מה שהיא אוהבת, לאכול כל שעתיים משהו קטן... וכו' אבל אני צריכה בשבילה עצות טובות יותר. תודה מראש, חנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר תאבון

הוספת תגובה

• דרוש פרט מידע חשוב

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    19/10/2007

ראשית - כל הכבוד על המעטפת הרחבה אשר את מעניקה לבנות. הלוואי וירבו כמוך.
    פרט מעניין וחשוב - האם הכולסטרול הגבוה הוא משפחתי או רק אצלה? אן רק אצלה, זה אופיני לאנורקסיה. בעית משקל כזו מצריכה אכן בירור רפואי, וי=נראה כי המלצותייך הטובות אינן נקלטות...
    אני מקווה כי הבירור אשר הרופאה ביצעה הוא מקיף וכולל מספר מחלות וכן גישוש לאפשרות אנורקסיה. יתכן וצריך להפנותה ליעוץ נוסף בכיוון זה, ונשמח לסייע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו