כאבים בברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בברך
    אורן
    28/02/2010

שלום רב,
    אני בחור בן 29 בריא בדר"כ ופעיל גופנית. לפני מס' חודשים התחלתי לבצע ריצות קלות בחוץ 3 פעמים בשבוע 40-50 דקות. לפני כחודש התחילה תופעה כזאת שבכל פעם שאני יושב עם ברכיים מכופפות למשך זמן מה (בפרט אם הרגליים במאמץ כלשהו), אני מתחיל להרגיש כאבים בברך שמאל שהולכים ומתחזקים עד שכעבור כמה דקות נהיים בלתי נסלבים ואני חייב למתוח את הרגל. אם אני מיישר לגמרי את הרגל, גם אז מורגשים הכאבים.
    רציתי בבקשה לדעת מה יכולה להיות הבעיה? האם סביר שזה קשור לריצות? ומה אפשר לעשות בעניין?
    תודה,
    אורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בברך

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים

ד''ר שמי שגיב
    28/02/2010

על פי הופעת הכאב סביר להניח שמדובר בשחיקה דלקתית שך הפיקה כנגד מפרק הברך
    לרוב בעיה זו נובעת או מריצה על משטחים משופעים (כמו שפת ים או כביש) או מליקוי מבני של כף הרגל (פרונציית יתר|) ובמצב זה יש לבדוק את הצורך בהתאמת מדרס או\ו התאמת נעל ריצה עם בקרת תנועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בדלקת

אורן
    01/03/2010

שמתי לב שאותם הכאבים מופיעים גם כאשר אני מתכופף להרים משהו ויש עומס על הרגל. האם יש דרך לטפל בדלקת כדי להפחית את הכאבים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו