קרע בגיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרע בגיד
    אבי
    15/10/2007

שלום,
    אני אצן תחרותי למרתונים. לפני כשנה התגלה לי קרע חלקי בגיד המחבר את הגלוטיאוס מקסימוס עם האמסטרינג, עשיתי פיזיוטרפיה כחודש, שיפר במעט, חזרתי לאימונים בצורה הדרגתית, ניסיתי תחליפים לאימוני הריצה (שחייה ואופניים), ולא מזמן, חזרתי לריצה בצורה הדרגתית, מרגיש מיחושים באיזור, האם זה טבעי? או שיש צורך בעוד מנוחה? השיטה שלי כרגע היא לרוץ ולהניח קרח לאחר הריצה. מה דעתכם? כיצד אני יכול להיפטר מהכאב הנ"ל? אני יודע שמנוחה תמיד עוזרת אך נחתי כבר כמעט שנה מהריצה ועדיין יש מיחושים באיזור.
    תודה רבה,
    אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרע בגיד

הוספת תגובה

• לעתים אכן ממושך...

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    19/10/2007

מכיוון שאתה אצן תחרותי - כדאי שתקבל יעוץ קליני מלא, ולא תשובה בת מספר שורות בפורום. כעקרון דלקות שכאלה יכולות לארוך גם שנתיים, ולעתים קרח אכן עוזר. חשוב מאוד לא להתאמן על הכאב, ואם חלילה מתגבר - לשוב לתקופת המנוחה היחסית שלך... אגב, לא ברור לי מהו ה"גיד" המדובר - אולם עקרונות התשובה עומדים בעינם. שוב - דרוש יעוץ קליני ובדיקה במצבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו