מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גבאן15/03/2010
שלום אני רוקדת בלט כבר 12 שנה ובשנה האחרונה שמתי לב שניהיו לי כאבי גב המשכתי לרקוד כרגיל ובחצי שנה האחרונה המצב שלי החל להדרדר התחילו לי כאבי גב חזקים לאחר מאמץ... הלכתי לרופא הוא אמר שהכול בסדר שלח לבדיקת עצבים הבדיקה יצא תקינה אבל הכאבי גב התחילו להחמיר בבלט ממש הדרדרתי כול פעם הייתי חוזרת הביתה עם כאבים הרמה של הרקוד ירדה אפילו שפאגט אני בקושי הצלחתי לעשות ואני עושה שפאגט מגיל 8 .. הכאבים נהיו יומיים הרופאים אמרו שאני ממציאה שהכול תקין אצלי..
כשמתחיל לכאוב לי בגב אז זה גם משפיע לי על רגל ימין כשאני מרימה את הרגל אז הכאב מתחזק עד כידי כאב בלתי נסבל.. עזבתי את הריקוד כבר חודשיים אני לא רוקדת כי חשבתי אולי זה בגלל הרקודים .. אבל זה לא הכי עוזר והכאבים עדיין ממשכים יש לך השארה מה זה יכול להיות? אני אבודה ואין לי מושג למי לפנות כול הרופאים שפניתי אליהם אמרו שהגב שלי בסדר גמור... והם לא מבינים על מה אני מתלוננת.. אני לא יודעת אם זה קשור אבל לפני כ8 חודש התחלתי לקחת ראקוטן יכול ליהיות שיש קשר כול שהוא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גב
אליעזר רוזן17/03/2010שלום לך,
אם באמת כל הבדיקות תקינות (כולל CT )אז זו כנראה פציעת עומס. יכול להיות שיש לך PIRIFORMIS SYNDROME שזה אומר חלץ על עצב הסיאטיקה (וגם דלקת באזור) על ידי שרירי הישבן העמוקים (שרירי הפיריפורמיס). מצב זה גורם גם לתחושת כאב / אי נוחות גם אורך כל הרגל!
אפשרות נוספת, היא לחץ על אותו עצב מהחוליות התחתונות של הגב.
אם זה המצב (יכול להיות שיש גם משהו אחר!), אז פיזוטרפיסט ספורט טוב יוכל כנראה לעזור לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב רגל שמאל
אן18/03/2010תודה רבה... יש לי עוד שאלה באחד האימונים קפצתי לשפגט באויר ואז הרגשתי כמו זרם חזק ברגל שמאל... זה היה כבר אחרי שהתחילו לי הכאבי גב... מאז אני לא מצליחה להתאמן נורמלי רגל ימין אצלי בסדר אבל רגל שמאל נורא כבדה וקשה למשל שפגט קדימה רגל שמאל אני יכולה לעשות אבל הצידה פשוט לא יוצא לי.. זה מורגש בעיקר כשאני מנסה לעשות איזה שהוא תרגיל עם הרגל לצד... אני פשוט דרך כאב מנסה ומנסה זה קרה לפני כחצי שנה ועד עכשיו זה נורא כואב לי אם פעם הייתי מרימה רגל נגיד 180 מעלות אז עכשיו זה רק 90 יש קשר לכאבי גב שלי? או שאולי לזה שאני לוקחת ראקוטן? אהה שכחתי לציין שכשנולדתי הייתה לי פריקת אגן אולי יש קשר לך..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ברגל שמאל
אליעזר רוזן18/03/2010הי שוב.
קפיצה + כאב פתאומי = קרע! סוף.
קטן או גדול. לפי ההסבר יתכן קרע בדו ראשי (שריר אחורי). וכן , זה יכול לקחת הרבה זמן אם לא מטפלים בזה כמו שצריך.
לא חושב שזה קשור ללידה, כי אחרת לא היית יכולה להתאמן עד היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרע בשריר
אן21/03/2010הבנתי ומה אתה מייעץ לעשות מה הטיפול לשריר קרוע יש טיפול או שזה פשוא עם הזמן? מותר לי לחזור לאימונים זה קרה לפני חודשיים וחצי אני יכולה לעשות מתיחות או שכל עוד יש לי קרע אסור לי? ואל מי אני יכולה לפנות בנושא הזה ...?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב
ד''ר שמי שגיב22/03/2010על פניו נראה שקיים מתח ועומס עצבי לאורך חוט השדרה גם אם כול הבדיקות תקינות.
מתח עצבי נגרם מעומסים, חבלות ואף מתח נפשי. מתח זה גורם לעליה בטונוס השרירי, כאמצעי הגנה, וגורם להגבלה בתנועה ולכאבים. לכן כול פעם שאת מעלה עומס זה מידית גורם לתגובה עצבית שאת חשה. הכאבים ממשיכים גם לאחר מנוחה כי ישנו זיכרון עצבי
הייתי ממליץ על שיטת טיפול NETWORK SPINAL ANALYSIS המטפלת בהורדת ושחרורו המתח העצבי
מפנה אותך לכתבה שתבהיר את מצבך
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=9624&s=* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אובחן חשד לקרע במיניסקוס
זיהום במפרק אחרי ניתוח והאם אפשר לפתור זאת
עזרה בפענוח MRI והבנה מה כל דבר אומר
האם הזרקת סטרואידים גורמת לכך שהמקום יחלים יותר מהר
שכיבות סמיכה שלא בצורה נכונה יכול לגרום נזק לגוף
נזק בלתי הפיך לאצבעות לאחר שיעור קיקבוקסינג
הזרקת סטרואידים בגב התחתון והחלמה
בדיקת סיטי לפריצת דיסק מספיקה או שצריך MRI
שריפה בשריר בשוק לאחר קרע קטן
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?