שלום רב, אני חוזרת לפעילות עכשיו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב, אני חוזרת לפעילות עכשיו
    מיקי
    17/03/2010

אחרי הפסקה של כחצי שנה עקב דלקת בעגן. לשמחתי כבר אין כאבים אך עדיין יש תחושה של רגישות במקום. אני עושה שילוב של הליכה וריצה באינטרוולים על מנת לחזור לעצמי.
    רציתי לשאול האם מומלץ להמשיך פיזוטרפיה עדיין?
    האם אני נוהגת כראוי? למי כדי לפנות על מנת לוודא שהכול תקין ולמנוע חזרת הדלקת
    תודה מראש
    מיקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חזרה לריצה

אליעזר רוזן
    18/03/2010

שלום לך,
    המשך פיזיוטרפיה לא מזיקה (רק לכיס). אם ממש כבר לא מרגישה כלום אז עדיף פעם בשבוע עיסוי רקמות עמוק ומקצועי!
    וללא שום קשר... חייבת לאתר את הסיבה של הדלקת! עומס יתר, חוסר חיזוקים או/ו מתיחות, נעלים לא מתאימות, אי שיוויון באורך הרגליים ועוד.. אחרת הסיפור יחזור על עצמו!
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אבל לא ממש ברור לי למי עלי

מיקי
    18/03/2010

לפנות על מנת לקבל את האבחנה. אני מניחה שיש כאן שילוב של כמה גורמים.
    האם יש דרך לוודא שהאזור "חוזק" מספיק? אני מודעת לכך שיש הבדל קטן בין אורך הרגליים שלי אבל זה לא הפריע במשך שנים של אימונים. את הנעליים מתאימים לי בחנות שמתמחה בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה לריצה ב'

אליעזר רוזן
    18/03/2010

הי שוב,
    מי שלוקח את הספורט מעט יותר ברצינות.. מנהל יומן אימונים! (לא חייבת להיות תוכנית - רצוי מאוד כמובן) ואז ניתן ללכת אחורנית ולמצוא את הנקודות "החלשות" או "הטעויות" שהיו בדרך.

דבר שני מומלץ מאוד לחזק את כל הגוף! ובעיקר את שרירי הליבה (מרכז הגוף). אם את יודעת שיש בעיה ברגל אני מאוד ממליץ לך ללכת ולבדוק צורך במדרס איכותי! גם אם הנעלים מתאימות הם מתאימות לשתי רגליים שוות! אם יש יותר מחצי ס"מ הפרש צריך מדרס מתקן גובה!

אני לא אומר שזו הבעיה, אלא עוד אופציה לעשות עליה וי.
    כמה שיותר וי ככה תרוצי ללא פציעות יותר זמן.
    כדאי מאוד!
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה לפעילות

ד''ר שמי שגיב
    22/03/2010

אין זה אומר שאם הכאבים נעלמו שהבעיה חלפה.
    יש לוודא שהשיקום מתצע במלואו ולוודא שיקום אנטומי : יש לוודא טווחי תנועה, חוזק שרירי ושיקום תפקודי: המתייחס לשיקום הנירולוגי, תרגילים לחיזוק המערכת פרופריוספטורת
    כתגובה לפציעה מערכת העצבים מסגלת דפוס תנועה הסתגלותי, כמו צליעה ומה שקורה זה שגם בחלוף הכאב הדפוס ההיסתגלותי מתמשך ואז כעבור חודשים או אף שנים אנו עלולים להיתעורר לבעיה חדשה מבלי להבין את הקשר
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=9624&s=שגיב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו