כאבים במפשעה ובטן התחתונה - כדורגלן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במפשעה ובטן התחתונה - כדורגלן
    רועי
    25/03/2010

שלום שמי רועי , לפני 3 חודשים התחלתי להרגיש כאבים במפשעה אך הם היו נסבלים , לפני כחודשיים חלה החמרה בכאבים שהשביתו אותי מאז ועוד היום . הייתי אצל מספר אורטופדים ואצל מספר כירוגים וביצעתי גם כמה בדיקות אולטרסאונד במאמץ וללא מאמץ וכולם שללו בקע ,נחתי כחודש ללא פעילות גופנית , בנוסף שתיתי כדור אתופן 600 מ"ג פעמיים ביום והכאב לא חלף. הכאב שלי הוא בזמן קימה משכיבה/ישיבה ותנועת קירוב(אדוקטורים) . רציתי לדעת מה לעשות , האם כולם טעו ויש לי בקע של ספורטאים או שבכלל מדובר בדלקת באדוקטורים ואיך אני יכול לטפל בכאב ולהכין את עצמי לפחות לטרום עונה הבאה . בבקשה ייעצו לי , תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים במפשעת

אליעזר רוזן
    25/03/2010

שלום לך,
    אני מעריך שהבעיה הנה בצד (של הרגל הדומיננטית - הבועטת). אם כך נראה שיש לך דלקת כרונית שנגרמה מנזק (עומס יתר) או קרע פתאומי (פחות סביר). צריך לשים לב למיקום המדוייק של הכאב! אם זה בשריר הבטן התחתונה או במפשעת (מקרבים). בגדול, הדלקת בבטן "חמורה" יותר וזמן ההחלמה יהיה ארוך מאוד.. חודשים ארוכים גם!
    טיפול פיזיוטרפי חיזוקים ומתיחות כחלק מתהליך השיקום ממלץ מאוד - וגם סבלנות. בזמן זה נסה "ללכת אחורה" ולראות מדוע זה בכלל קרא?עומס, נעלים, חוסר חיזוקים ועוד.. בכדי לא לחזור על אותם טעויות.. ואותו תהליך שיכול גם לסיים לך את הקריירה של הכדורגל.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו