כאבים באשכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באשכים
    ליאור ממן
    26/03/2010

שלום שמי ליאור כבר לפניי חודשיים וחצי התחילו לי כאבים באשכים הייתי אצל רופא משפחה והוא הפנה אותי לכירורג שבדק אותי ואמר לי שהאשכים שלי תקינים אבל שאני יחזור אליו בעוד שלושה חודשים לראות שאין וריד שהתנפך או משהו יוצא דופן...בכל אופן חשבתי שהכאבים יעברו לי ולא כך היה...חזרתי לרופא משפחה שהפנה אותי הפעם לאורולוג כאשר נבדקתי אצל האורולוג הוא אמר לי גם שהאשכים תקינים אבל יש רושם של התחלת בקע מפשעתי...השאלה שלי מה ההשלכות של זה בדיוק האם זה אומר שאני יכול להתאמן כרגיל בחדר כושר שמבחינתי זה הרמת משקולות וכיוצא בזה...ומה שמטריף אותי לגמרי שאני משחק כדורגל יש לי כאבים עזים באשכים אז אני מפסיק לשחק מיד...ועוד שאלה שיש לי אם אשכיי תקינים איך זה שאני משחק כדורגל יש לי כאבי תופת...כמעט שכחתי לציין אני בן 24

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים באשכים

הוספת תגובה

• כאבי אשכים

ד''ר שמי שגיב
    31/03/2010

האם נשללה האופציה של הרניה
    אם כן יתכן שאולי מדובר בלחץ עצבי המגיע מעמוד השדרה
    לפעמים גם שריר תפוס באזור האגן יכול להקרין אל אזור האשכים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרניה

ליאור
    02/04/2010

שלום..יש לי הרניה ואני צריך לעבור ניתוח..אני עושה ספורט באופן רציף אבל מאז שהתגלה אצלי ההרניה אני סובל מכאבים בזמן פעילות ספורטיבית כמו כדורגל כדורסל וחדר כושר....וכשגילו לי את ההרניה בבדיקה הפסקתי לעשות ספורט כדי לא להחמיר את המצב....רציתי לדעת תוך כמה זמן אוכל לחזור לעשות ספורט באופן מלא כולל חדר כושר מיום הניתוח? תודה ליאור!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו