ריצה ורגישות בברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריצה ורגישות בברכיים
    אלמונית
    31/03/2010

הי,
    לפני כ6 שנים היו לי שברי מאמץ (מתחת לברכיים), כנראה עקב פעילות אינטנסיבית של קיקבוקסינג.
    מאז אני עןשה ספינינג (וגם מדריכה), ובנוסף - עבודה בחדר כושר בשילוב מכשיר אליפטי.
    עדיין קיימת רגישות כלשהי באיזור הברכיים, במיוחד בעונות מעבר או בתקופות יותר עמוסות.
    אני רוצה לגוון את העבודה האירובית. האם אני יכולה לרוץ על המסילה בחדר כושר? אמרו לי
    שעדיף לא לרוץ בגלל הרגישות שעדיין קיימת...
    תודה רבה וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריצה ורגישות בברכיים

הוספת תגובה

• כאבים של XX

אליעזר רוזן
    01/04/2010

שלום XX..
    חסרים עוד נתונים, אבל 6 שנים זה הרבה זמן.. האם במשך כל התקופה הזו לא עברו שברי המאמץ לגמרי?
    את מדברת על רגישות באיזור הברכיים כאשר שברי המאמץ היו מתחת לברכיים (לא יודע כמה מתחת אבל סביר שכמה ס"מ טובים מתחת). אם זה נכון, אז הכאב / הרגישות אולי לא ממש קשורה לעבר.? אלא לעומס עכשיוי על הברכיים (אולי מספינינג איטי + הרבה כוח).
    לגבי הריצה, אפשר לנסות לרוץ מעט + לאט ולראות מה קורה. אני מתכוון 10 - 15 דקות בלבד פעמיים בשבוע בתחילה. אם האזור יכאב זה סימן שעוד לא עברה הפציעה שלך, שזה מוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברכיים

אלמונית
    02/04/2010

הי ותודה על התגובה.
    לפי בדיקות, שברי המאמץ עברו לגמרי.
    אני מניחה שהרגישות שיש לעתים נובעת מעומס יתר או אימון יתר נקודתי.
    גם אמרו לי שהגיוני שבעונות מעבר האיזור יהיה רגיש יותר...
    שוב תודה וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו