מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סבל אחרי פעילות גופניתאיתי05/04/2010
שלום,
מצטער אם השאלה שלי הולכת להיות מוזרה - אבל אני חייב לשאול אותה:
אני בן 27 בריא בדרכ'
מאז שהייתי קטן אני שמנמן - לא יותר מידי, תמיד על הגבול בין שמן לנורמלי.
אף פעם לא אהבתי ספורט ולא התעסקתי בספורט.
אני בשבועיים האחרונים מנסה לעלות על התלם הישר ואני עושה דיאטה וספורט. הבעיה היא שתמיד אחרי פעילות גופנית - ואגב לא ממש אינטנסיבית, אני פשוט סובל! מתפוצץ לי הראש, הראייה לפעמים מטושטשת ואני נעשה מאוד עייף - לעיתים ישר אחרי שאני חוזר מהליכה אני פשוט נרדם....
אני זוכר גם שהטשטוש בראייה (במיוחד בעין שמאל) היה גם בילדות (בתיכון - אחרי ריצות 2 ק"מ). תמיד אומרים שאחרי פעילות גופנית מרגישים טוב - אבל אני ממש לא נהנה
מה אתם אומרים? נשמע כמו משהו ידוע או לחפש בדפי הזהב אחר הפסיכולוג הקרוב לביתי?
:-)
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובל מספורט
אליעזר רוזן06/04/2010שלום,
לפני פסיכולוג הייתי הולך לבדיקות מקיפות! לכל הרופאים הרלוונטיים שעוסקים בבעיות שלך. הסיבה היא קודם כל לשלול בעיות רפואיות שאין להם קשר לספורט בכלל.
לגבי הספורט (אם נניח אתה בריא לגמרי כאמור)סביר שאתה התחלת מהר מידי / יותר מידי ואולי גם הדיאטה לא ממש מבוקרת מקצועית.
לגוף לוקח זמן "להתרגל לשינוים" כך שבמצבך הדרגה מתינות ובעיקר התמדה הם המפתח להצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני פסיכולוג
ד''ר שמי שגיב07/04/2010נראה שהתשובה למצבך היא בגוף הבעיה
אתה כנראה לא כול כך אוהב ספורט, בשבילך ספורט בתפס כנראה כסבל וזה שירת אותך עד היום כדי להצדיק גם את מצבך.
אז כשאתה עושה ספורט סביר להניח שמצב הווייתך הוא "סבבבבבל"
אם כך הדברים עשה משהוא שאתה כן אוהב או שנה את התפיסה שלך לגבי חשיבות הספורט בבריאותך
נסה למצוא סיבות למה כדי לעשות ספורט.
נסה להרגיש איך תרגיש כשתוריד במשקל, כשתיהיה בכושר, איך תראה
ואןלי זה יאפשר לך לשות את הגישה לספורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אובחן חשד לקרע במיניסקוס
זיהום במפרק אחרי ניתוח והאם אפשר לפתור זאת
עזרה בפענוח MRI והבנה מה כל דבר אומר
האם הזרקת סטרואידים גורמת לכך שהמקום יחלים יותר מהר
שכיבות סמיכה שלא בצורה נכונה יכול לגרום נזק לגוף
נזק בלתי הפיך לאצבעות לאחר שיעור קיקבוקסינג
הזרקת סטרואידים בגב התחתון והחלמה
בדיקת סיטי לפריצת דיסק מספיקה או שצריך MRI
שריפה בשריר בשוק לאחר קרע קטן
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?