שלום רב פניתי אליכם על מנת להתייעץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב פניתי אליכם על מנת להתייעץ
    מיקי
    06/04/2010

משום שאני חוזרת לפעילות ספורטיבית אחרי דלקת באגן. לצערי המקום עדיין רגיש מרגיש קצת כאילו הוא תפוס או עם כאב קל אחרי פעילות, אבל אין לי ספק שאין כבר דלקת אך אני מוטרדת לגלות שכאשר אני מרימה ומורידה את רגלי (צד שמאל זה עם הדלקת) נשמע "קנאק" . אני בדיוק במעבר בין קופות חולים ולא בטוחה שיש לי למי לפנות בינתיים.הרופא שראה אותי בזמנו די פתר אותי בכדורים ופיזוטרפיה וגם אם אוכל אינני רוצה לחזור אליו.
    אשמח לעצתכם כיצד לנהוג
    תודה מראש
    מיקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת באגן

ד''ר שמי שגיב
    07/04/2010

דלקת זה לא מחלה ולא הבעיה זה למעשה הדרך שבה הגוף מרפה את הנזקים
    סביר להניח שאולי הדלקת נעלמה אך הבעיה עדיין קיימת, זו שגרמה לדלקת מלכתחילה
    צריך לבדוק מה הם הגורמים לבעיה ולטפל בהם: יתכן וקייממת רוטציה של האגן, לחץ מהחוליות, שינוי באורכי רגליים ואולי אף בעיות בדריכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המהיר אם כך למי עלי

מיקי
    07/04/2010

לפנות להמשך טיפול? בצילום אולטרא סאונד שעשו לי הכול היה תקין ולא זומנתי להמשך טיפול אצל האורתופד...
    האם אני יכולה להמשיך להתאמן בינתיים אם אין כאבים? נאמר לי שלא עשיתי מספיק חיזוקים בעבר וכי יש לי היפר גמישות ולכן איזון של שיעורי הקיקבוקס וריצה עם שיעורי חיזוק יפתרו זאת
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת באגן

ד''ר שמי שגיב
    07/04/2010

נסי ד"ר לכירופרקטיקה באזור מגורייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו