פעילות משקולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות משקולות
    ירון
    11/04/2010

שלום רב,

אני בן 33, בגובה 1.82 מ' ומשקל 104 ק"ג.

ברצוני לשלב בין אימון משקולות והליכה ואשמח לעצתכם בנושא.
    עד לפני מספר חודשים, הייתי הולך 8-10 ק"מ ביום, אך מעולם לא עסקתי באימון של משקולות. נוצר מצב בו שרירי הרגליים שלי דומיננטיים מאוד לעומת פלג גופי העליון שאמנם התרחב, אך ניכרים בו עודפי השומן (בטן, יד וחזה).

מהי הפעילות המומלצת ? האם לשלב ? האם בנפרד? האם משקולות ולאחריה הליכה ? כמו כן, מהי התדירות הכדאית ?
    חשוב לציין שברצוני לחזק את פלג גופי העליון ותוך כדי גם להוריד את משקלי ל-90 ק"ג,
    משקל שמנסיון העבר שלי מאוד מתאים לי.
    במקביל אני נפגש עם תזונאית, על מנת שתתאים לי תפריטים התואמים את הפעילות עליה אחליט.

כמו כן, מהו המשקל המומלץ למשקולת יד ומהו למשקולת חזה? משקל שלא ייפגע בגוף מחד, אך ישפיע מאידך...ברור לי שככל שאתמיד, כך המשקל יעלה וברצוני להתחיל בהדרגה ממשקל אפקטיבי ובריא.

אודה לתשובתכם,
    אורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעילות משקולות

הוספת תגובה

• אימון משקולות

אליעזר רוזן
    13/04/2010

שלום,
    שילוב של השתים! סוף. כאשר אירובי הוא הדומיננטי! אימון משקולות בתחילה פעמיים בשבוע מספיק. ואין ממש צורך ביותר משלוש! מה שחשוב זה שהאימון יהיה איכותי! וזה כבר לא כל כך פשוט. ממליץ לבחור מאמן / מדריך מקצועי (שקשה למצוא).
    לגבי המשקל אין הגדרה, נקודת ההתחלה היא שתוכל לעשות כ - 15 חזורות בכל תרגיל ללא קושי מיוחד. מומלץ להתחיל ם 2 סטים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו