VO2MAX

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• VO2MAX
    מ
    15/04/2010

שלום. אני בן 37 , 1.86 , 90 ק"ג רץ פעם בשבוע כבר כמה שנים 8 - 10 ק"מ מדי פעם אופניים סכהכ בכושר טוב.
    לאחרונה קבלתי פולר RS 300 הכנסתי את כל הנתונים כמו שצריך.
    העניין שיש בדיקת מבחן שהוא מבצע VO2MAX למשך 5 דקות בדופק מנוחה והתוצאה שלי לא טובה - 40. לא ברור לי למה, האם תוכל לסייע לי קצת בנושא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    VO2MAX

הוספת תגובה

• VO2MAX

אליעזר רוזן
    18/04/2010

שלום,
    דבר ראשון את המבדק של השעון צריך לקחת "בערבון מוגבל" . שנית, אולי אתה בכושר טוב (או לפחות חושב כך) אבל ריצה אחד בשבוע זה לא משהו גם עם שילוב של אופניים. המשקל שלך גדול מדי עדיין גם. עשר ק"ג פחות ואז ה - VO2MAX שלך יעלה ל- 45 גם ללא אימון...כי הוא קשור גם למשקל הגוף.

ושלישית החדשות היותר טובות זה ש - 40 VO2MAX זה לא כל כך רע! הממוצע של אנשים לא פעילים היא כ- 30 רק.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה תותח !!! תודה רבה על התשובה

מ
    19/04/2010

כל הכבוד גבר, העלתי את השאלה הזאת במ'ס פורומים, וכאן קבלתי ממך את התשובה המלאה בפעם הראשונה. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העולם מלא במתחזים!

אליעזר רוזן
    21/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו