2 שאלות בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות בבקשה
    חנה
    13/05/2010

1. יש שיעור שהוא חצי שעה רק בטן. ללא שום שריר אחר. האם זה טוב? האם זה אפקטיבי?
    2. אני כבר שנים מתעמלת והורדתי המון בהיקפים. אך בבטן התחתונה יש מן אזור נפוח שלא יורד כלל ואני חשה שכאשר אני שואבת בטן זהו אזור "מת" אני ללא שליטה בו. יש לציין שעברתי ניתוח קיסרי אחד לפני 10 שנים. יש מציאות כזו שהחלק הזה לא יירד לעולם? (אני מקפידה על תזונה נבונה והתעמלות קבועה ורזה חוץ מהחלק ה"מעצבן")
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות בבקשה

הוספת תגובה

• בטן ריקה

ד''ר שמי שגיב
    14/05/2010

1 בכול הנוגע לתרגילי בטן, זה הכול שאלה של מה את רוצה להסיג. אם את רוצה להיות אלופת עולם בכפיפות בטן אז יתכן שאולי כך צריך להתאמן. אך אם את מתאמנת לכושר גופני כללי אז אולי זה קצת יותר מדי. בכושר גופני יש לשמור על איזון וגיוון וזאת כדי לשמר עניין ולמנוע פציעות
    2 די סביר שכתוצאה מהניתוח הקיסרי שרירי הבטן נפגעו בצורה בלתי הפיכה. הבעיה זה לא כול כך השרירים אלה עצבים שגם הם נחתחים וכשזה מתרחש את באמת מאבדת את השליטה על שרירים אלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו