צלוליט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלוליט
    קייסי
    29/05/2010

שלום , יש לי הרבה צלוליט באזור היריכיים הקדמיות וישבן . רק בשנתיים האחרונות זה ממש הופיע כמעט פתאום , וזה מלחיץ אותי , כי אני לא יכולה ללבוש קצרה . אם זה גנטי אין אני אמרוה לדעת ?
    נניח שזה גנטי האם ניתן בכל זאת לעלים אותו?אני ממש ממש מיואשת מהמראה הזבעה , זה דוחה אותי.

חוץ מתזונה . האם ידוע לך עוד משהו שעוזר ? קרם , מכשיר אפקטיבי , טיפול קוסמטי , ? עזרה בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלוליט

הוספת תגובה

• צלוליט

אליעזר רוזן
    01/06/2010

שלום,
    הרבה מאוד מאוד הליכה או פעילות אירובית. הרבה זה מעל שעה שעתיים ביום! בהדרגה כמובן.
    כמובן תזונה איכותית. לא דיאטה אופנתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעתיים??????

קייסי
    02/06/2010

ברור שזה בהדרגה , אך זה עדיין המון עומסים על המפרקים ועוד 5 פעמים בשבוע !

עוד לא שמעתי דבר כזה , ידעתי שחייבים לעשות אירובי כדי לשרוף שומן , אפילו זמן קצר אבל אינטנסיבי, אבל שעתיים זה אימונים תחרותיים

אתה בטוח???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעתיים פלוס!

אליעזר רוזן
    02/06/2010

שלום שוב,
    אין משהו שאני יותר בטוח בו מזה!

כמובן בהדרגה.. זה יכול לקחת חודשים עד שתוכלי לבצע זאת, אבל זה ישתלם ובגדול בסוף.
    קצר ואינטנסיבי לא יעזור לך ממש.

לא מאמיה.. תמשיכי כך ובעוד שנה תראי אותו דבר במראה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלוליט

ד''ר שמי שגיב
    02/06/2010

צלוליט נגרם כתוצאה מהצטברות רקמת שומן תת-עורית
    גופנו יצבור רקמות שומן כתוצאה מעליה בחומציות הגוף. גופנו מתגונן בפני נזקי החומציות על ידי אגירת שומן,
    כדי להוריד את השומנים לא די בפעילות אלה חשוב ביותר לעבור לתזונה המעלה את רמת הבסיסיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו