גידי אכילס פגועים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גידי אכילס פגועים
    לאה נהוראי
    07/06/2010

אני מורה לספורט ,30 שנה, עוסקת בפעילות אירובית, ריצה ,אופניים, מחול אירובי. לאורך השנים היו דלקות חוזרות ונשנות בגידי אכילס עקב עומס יתר. במנוחה התופעה עברה. כעת כבר חודשיים יש לי כאבים בשני הגידים, למרות מנוחה וטיפולי רפלקסולוגיה, הכאב אינו עובר, לתחושתי אפילו מחמיר, כי עכשיו אני חשה בדקירות כאב גם כשאני דורכת על הרגליים. הגידים מאוד מעובים ומסויידים. האם ניתן לטפל ולשפר את המצב כדי שאוכל לחזור לפעילות? אני בת 56 נוטלת הלטרוקסין מזה 12 שנה עקב הוצאת בלוטת התריס במלואה.
    אודה לתשובתך
    לאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גידי אכילס פגועים

הוספת תגובה

• דלקת בגיד האכילס

ד''ר שמי שגיב
    08/06/2010

סביר להניח שעקב ריבוי הפציעות אכן המרקם האנומי של הגיד השתבש וכתוצאה מתעבה ומסתייד. מצב זה גורם להתקשחות הגיד וגורם לפציעתו המתמשכת
    נסי את הפעולות הבאות
    ריצה או הליכה אחורית
    הגבהת עקב לא יותר מחצי ס"מ
    מדרסים
    מתיחות
    עיסוי CROSS FRICTION
    וטיפול להורדת מתח בשרירים והגידים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתייעץ

איתי הר-ניר
    08/06/2010

ולשאול את הפיזיוטרפיסט/אורטופד לגבי פעילות אקסצנטרית מבוקרת לגיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו