ספורט ותרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספורט ותרופות
    רון
    01/11/2007

האם אפשר לעסוק בספורט בזמן נטילת אספירין במינון נמוך עקב קרישיות יתר של הדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספורט ותרופות

הוספת תגובה

• כן, אבל...

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    04/11/2007

"ספורט" הוא ספקטרום עצום של פעולות, וכדאי לפרט ולא לשאול כללית. גולף, טיפוס הרים, סנוקר, צניחה חופשית ואיגרוף תאילנדי כולם ענפי ספורט, עם משמעויות שונות לחלוטין...
    כעקרון אין מניעה, ובכל מקרה רצוי לעסוק בענפים הסולידיים יותר כגון הליכה, ריצה, שחיה, אופנים, משחקי כדור וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרישיות יתר ומחלת גבהים

לולה
    16/11/2014

שלום,

אני בת 31 עם נטיה מולדת לקרישיות יתר(פקטור ליידן ברמה של הטרוזיגוט). בגיל 19 סבלתי מתסחיף ריאתי(בעקבות נטילת גלולות), טופלתי כחצי שנה בקומדין. היום אני בריאה ולא מקבלת שום טיפול, מלבד זריקות קלקסן בטיסות ארוכות.
    אני מתכננת טיסה לאקוודור הנמצאת בגובה של 2,850 מטר. במהלך הטיול אנו צפויים לעלות בהדרגה ולשהות אף בגובה של כ-4,500 מטר.
    האם הנטייה המולדת לקרישיות יתר מעלה את הסיכון לשהייה בגובה כזה? האם עדיף להימנע משהייה בגובה מסויים(אם כן מהו?). או שבמידה והעלייה הדרגתית אין בעיה?

לתשובתך אודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו