פציעה בשריר הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פציעה בשריר הרגל
    מוחמד
    24/06/2010

אני משחק כדורגל ויש לי כאב ברגל ימין בה אני בועט לרוב את הכדור.... הכאב הוא בשריר הירך מלמעלה מתחת לאגן שזו לא המפסעה אלא החלק הקדמי של הרגל ממש באזור של תחילת שריר הירך... הפציעה התחילה לפני שנתיים כשבעאתי בכדור לפני חימום.... אמרו לי שיש לידלקת וצריך לתת לרגל מנוחנ ואכן עזר אבל כל פעם שאני חוזר לשחק הכאב חוזר.... עשיתי אולטראסואנד ואמרו לי שאין לי קרע.... והכאב מאוד חזק נא לעזור לי ותודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פציעה בשריר הרגל

הוספת תגובה

• פציעה בארבע ראשי

אליעזר רוזן
    30/06/2010

הי,
    אני אקצר לך... יש לך פציעה כרונית בשריר הארבע ראשי! זה לא קרע נוכחי.. זהו נזק/קרע מהעבר שלא טופל!!! ואז השריר (הסיבים שלו) הסתדרו בצורה לא ישרה, אלה באלכסונים (רנדומלי). בזמן מנוחה הכאב עובר ושוב חוזר עם פעילות. כי השריר לא גמיש (חלק ממנו) ואז בחתילת כל אימון מחדש שוב נקרעים הסיבים שלא היו מסודרים לאורך השריר. מקווה שאתה מבין מה אני אומר.
    ככה שגם אם תנוח שנה זה לא יעזור! הטיפול הוא הרבה מתיחות , עיסוק מקצועי (מקצועי מאוד!!!) והפחתת עומס אבל להמשיך להתאמן.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו