כאבים בשוקיים לאחר מאמץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בשוקיים לאחר מאמץ
    אבירן
    25/06/2010

שלום רב ,

בן 33 ,יש לי כאבים בשוקיים ככל הנראה בגלל שהתחלתי ריצות מתונות (בייחוד בשוק ימין ,שזו הרגל שהיתה לי בעיה בקרסול - דלקת בגידים הלטראליים ללא קרע, שטיפלתי בזה ע"י אורטופד ובאמצעות כדורי ברקסין + פיזיוטרפיה) .
    אני מרגיש את אזור השוק חזק וכאבים סבילים מאיזור השוק ולאחרונה את אותו הכאב גם בשוק שמאל ששם בחיים לא היה לי כאב או בעיה במשך רוב היום בכל מקרה לא כואב לי אם אני לוחץ על השוקיים ,לאחר פעילות מאומצת אני מרגיש את השוק קצת חזק יותר אבל זה חוזר לכאב\הרגשת כאב סבילה.
    נאמר לי ע"י רופא שזה סתם רגישות בסובך אבל זה כבר למעלה מחודשיים,....לאחר שנמנעתי מספורט כשבועיים (אני סה"כ רץ מרחקים קצרים ועושה מכשירי סקי בחדר כושר) ראיתי שמצבי השתפר עד כדי שהכאב כמעט ונעלם ואז חזרתי להתאמן (כמובן בהדרגה ועם תרגילי חימום) ..ואז שוב הכאב חזר..

האם עלי להפסיק מכשירים לתקופה ממושכת יותר ולעבור למשל לשחייה עד יעבור זעם הכאב (או שגם שחייה יכולה להזיק ?

היות והכאב סביל האם עליי להמשיך לבצע ריצות ופעולות סקי בחדר כושר או שוב לנוח חודש למשל ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בשוקיים לאחר מאמץ

הוספת תגובה

• כאב בשוקיים.

אליעזר רוזן
    30/06/2010

הי,
    זה נשמע כמו תחילת שבר מאמץ! הרבה עומס ביחס למנוחה. במקרה זה מנוחה היא המיילה. הכוונה מנוחה מספורט IMPACT . אפשר לשחות, אופניים , קרוס וכו'.
    וכן, שבועיים זה ממש לא מספיק! תלוי עד כמה המצב גרוע, זה יכול לקחת גם כמה חודשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר מאמץ באיזור השוקית

אלמקייס מאיר
    25/02/2011

אובחן אצלי שבר מאמץ מתחת לברך ומטה.(עשיתי מיפוי)נחתי חודשיים
    וחזרתי לפעילות בהדרגה .אחר שבוע חזרו הכאבים שוב. מה עושים??..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו