שאלה דחופה כאבי ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה כאבי ברכיים
    דגנית
    06/11/2007

עברתי אטרוסקופיה בשני הברכיים עקב קרע במניסקוס האחורי. בברך ימין הרצועה חוברה מחדש בברך שמאל הוצאה הרצועה. במשך כל השנים אני סובלת מכאבים בברך שמאל שמקשים עליה בהליכה בעליה וירידה במדרגות וכו. לפני כשנה נפלתי וקרעתי שוב את הרצועה בברך ימין. לאחרונה עליתי מאוד במשקל ורציתי לדעת אם במצבי כדאי להתעמל במכון כושר ואם זה מותר. האורטופד אסר עליי להתעמל בפלג הגוף התחתון עקב הקרע בברך לגבי אטרוסקופיה בברך ימין עוד לא החלטתי אם לעשות או לא רציתי לדעת האם במצבי ועם המגבלות שיש לי ישנו סוג התעמלות שאני יכולה לעשות מבלי לאמץ את הברכיים אשמח אם תתן לי תשובה בנושא (המליצו לי להתייעץ עם רופא ספורט)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה כאבי ברכיים

הוספת תגובה

• צריך בדיקה

ד''ר גל דובנוב-רז
    08/11/2007

הסיפור שלך ארוך ומורכב. בוודאי שיש פעילות שאת יכולה לעשות - אבל לאור הרקע המורכב צריך פגישה, כדי לשמוע את הסיפור במלואו ולבצע בדיקה גופנית טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו