שין ספלינט \ תסמונת מדור כרונית.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שין ספלינט \ תסמונת מדור כרונית.
    מאיר
    16/07/2010

שלום.
    אני מתאמן קרוב לשנה אימוני ריצה וכוח אינטנסיביים ולאחרונה התחלתי להרגיש מעין לחץ מלווה במעט כאב באיזור הקדמי של השוקיים.
    לאחר מספר בדיקות (emg, אולטרא סאונד שרירים, דופלקס, מיפוי, רנטגן - עמוד שידרה) ובדיקה ע"י מס' אורטופדים מומחים איבחנו אצלי שין ספלינט. ראוי לציין ששוק ימין כואב יותר מאשר שוק שמאל אך בתוצאות במיפוי ניכר שיש שין ספלינט רק בשוק שמאל. נבדקתי ע"י ראש מחלקת אורטופדיה בשערי צדק והוא אמר לי שאני רוץ אך בוויסות מאמצים ותוך 6 שבועות הכאב יחלוף. הבעיה שהוא לא כ"כ חולף.. אני שם קרח באיזור השוקיים פעמיים ביום למשך 15 דקות. בעוד כחודשיים וחצי יש לי זימון לגיבוש מטעם הצבא - ועבורו נלחמתי מאוד. ד"א יש לי פלטפוס קל בשני הרגליים. המליצו לי לעשות מדרסים וכך היה אך אנני רואה שיפור. האם אצטרך לקנות נעליים חדשות? על איזה מדרסים אתם ממליצים?!
    אנני רוצה שהכל ירד לטמיון. איך אזרז את קצב ההחלמה?! יש מצב שזה תסמונת מדור כרונית?! איך אדע? מה ההבדל בין שין ספלינט לתסמונת מדור כרונית?! אני מאוד מודאג אשמח לקבל תשובות פרקטיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי שין ספלינט

ד''ר שמי שגיב
    19/07/2010

אתה צריך לעשות המון מתיחות לשרירי התאומים
    הרבה קרח- לטבול את השוק במי קרח ל15 דק
    בצע ריצות אחוריות
    עיסוי רקמות עמוק לשרירים
    מדרסים ביומכניים לפי מידת גבס ולא לפי הטבעת ספוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו