שימוש בסטפר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בסטפר
    sr
    21/07/2010

בשבועיים האחרונים חזרתי להתאמן כל יום לאחר הפסקה של כחודש וחצי (לפני כן הייתי עושה הליכות על הליכון במהירות של 6.5 במשך כ40 דק' לפחות כל יום).
    האימון שלי כולל כשעה של קיקבוקסינג (עם קלטת וידאו) וכ20 דק' של תרגילי חיטוב(גם כן עם קלטת וידאו)-את אימוני הכח אני עושה "יום כן יום לא" לסירוגין.
    ב-4 הימים האחרונים הוספתי לאחר הקיקבוקסינג אימון של כ40 דק' על סטפר עם כידון.
    על הסטפר אני עובדת בדרגת קושי בינונית ולפעמים עובדת עליו "הפוך"-כלומר עם הגב לכידון, כי אני מרגישה שזה מפעיל שרירים אחרים...
    אתמול עשיתי את האימון המלא:קיקבוקסינג,חיטוב,סטפר.
    היום, לאחר שסיימתי את הקיקבוקסינג, עליתי על הסטפר ומהר מאוד התחיל לי כאב באיזור שמאחורי ברך ימין. הכאב מתרחש כשרגל ימין היא הרגל ש"דורכת" על הסטפר וככל שהצעד יותר נמוך, כלומר הרגל יותר ישרה, הכאב גדל. אבמהלך הכאב אני מרגישה שיש איזשהו חלק שנמתח יותר מידי מאחורי הברך..מעין גיד אולי?..
    בכל מקרה, אחרי כל אימון קיקבוקסינג אני עושנ מעט מתיחות ובסוף כל האימון אני עושה מתיחות במשך כ20 -30 דק'....
    מה עליי לעשות? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בסטפר

הוספת תגובה

• ובנתיים..

sr
    21/07/2010

היי, עברו כמה שעות מאז פירסמתי את השאלה ועכשיו כואב לי בברך ימין כשאני הולכת...והכאב מקרין מעט למה לכיוון השוק...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטפר וקיקבוקסינג

אליעזר רוזן
    26/07/2010

שלום.
    נראה שיש לך קרע (ברמה זו או אחרת) בעקבות אחד האימונים (כנראה הקיקבוקס) שלא הרגשת כל כך והמשכת להתאמן. טעות קלאסית. לידיעתך, ליד כל קרע נוצרת גם דלקת.

ההמלצה היא להפחית עומס מהשריר הפצוע. במילים אחרות לעשות כל מה שאפשר ללא פגעיה נוספת באזור. וגם המתיחות צריכות להיות בזהירות! לא חזקות מדי!
    תלוי בחומרת המצב זה יכול לקחת בין 10 יום ועד כמה שבועות להחלמה מושלמת.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה מותר לעשות?

sr
    26/07/2010

האם ניתן להמשיך להתאמן על הסטפר בנתיים?ומה בנוגע לאימוני חיטוב?
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו