כאבים בשוק השמאלי הפנימי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בשוק השמאלי הפנימי
    נדב
    04/09/2010

שלום אני מתאמן לצבא ועושה ריצות במשך המון זמן...
    לאחר כמה זמן...חשתי בנפיחות באזור העצם לא על העצם ממש אלא מס' קטן של ס"מ לידה..
    ישנה נפיחות קלה.. וכאשר אני לוחץ בחוזקה על המקום אני מרגיש בכאב... בזמן ריצה אינני מרגיש כאב אלא רק בפרק זמן שלאחר הריצה.. ז"א אני יכול לרוץ 6 ק"מ לט לנרגיש כלום לסיים את הריצה ללחוץ חזר על המקום ולהרגיש כאב חזק..
    מה לדעתך יש שם?
    הבנתי שזה לא שבר מאמץ אחרת היה לי כאב בזמן מאמץ לא?
    אשמח לדעתך מה אתה חושב שיש לי בשוק הפנימי..
    ואשמח גם לקבל דרכים כדי למנוע גם את הכאב והנפיחות שיש לאחר הריצה..
    אגב,הנפיחות היא היא גם באזור העצם אבל לא על העצם אלא לידה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בשוק השמאלי הפנימי

הוספת תגובה

• נשמע כמו Shin Splints

ד''ר רון גולן
    06/09/2010

תופעה זו מבטאת דלקת מקומית, כתוצאה מעומס יתר על השוק, שגורם לגירוי הפסיה (רקמת חיבור) שמחברת בין השריר לעצם, ולכאבים הנ"ל. רצוי לטפל בכך במבעוד מועד - טיפול פיסיותרפי להקלת כאב ודלקת, שיפור תוכנית אימון וסגנון ריצה, בדיקת צורך במדרסים, ומשטחי ריצה רכים יותר
    בברכת בריאות פעילה,
    רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בשוק

ד''ר שמי שגיב
    15/09/2010

מה זה משנה מה השם של הבעיה , מה שחשוב זה מה גורם לכאבים
    האם זה עומס יתר באימון, ריצה על משטחים קשים או ליקויים תפקודיים בכפות הרגליים - כמו יתר פרונצייה או השטחת הקשת המדיאלית, ובהתאם לבצע את התיקונים הנדרשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו