אימונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימונים
    אורי
    05/09/2010

שלום אני מתאמן בערך 4 חודש בקרב מגע פעמיים בשבוע בחודש וחצי האחרונים אני מתאמן גם בחדר כושר 2 פעמים בשבוע בימים שאין קרב מגע כאשר הכול מסתכם סך הכול ב 4 פעמים בשבוע עכשיו אני הוספתי עוד יום בשבוע חדר כושר לפני 2 שבועות ועכשיו ממחר אני רוצה להוסיף עוד 3 אימוני איגרוף בשבוע באותם ימים שיש לי חדר כושר כאשר אימון איגרוף כולל גם ריצות כמו ספרינטים חוץ מהאיגרוף עצמו השאלה שלי היא כמה שעות עליי לנוח בין האימון חדר כושר לאימון איגרוף שהם באותו יום העם זה בסדר בבוקר חדר כושר ובצוהריים אימון איגרוף? והאם ההדרגה בה העלתי את כמות האימונים היא טובה מספיק? בשביל להתחיל את האימוני איגרוף כבר עכשיו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימונים

הוספת תגובה

• שאלה מורכבת ואישית

ד''ר רון גולן
    06/09/2010

איני יודע מה מצב כושרך, ולפי הנתונים שסיפקת קשה לי העריך זאת.
    ככלל, עלייה הדרגתית בעומס האימון היא נכונה, וכך עשית.
    כעת השאלה היא האם אתה בכושר מספיק לביצוע 2 אימונים באותו יום, בנוסף ל-5 אימונים בשבוע
    כלומר, אתה רוצה להגיע ל-8 אימונים בשבוע, כש-3 ימים בשבוע אתה תבצע 2 אימונים באותו יום (בוקר ואחה"צ). בהנחה שמה שתארתי הוא נכון, הקפיצה העיקרית שלך היא מעומס של 5 אימונים בשבוע, ל-8 אימונים בשבוע
    הייתי מגדיר זאת כקפיצה גדולה יחסית, למרות העלייה הדרגתית. עדיף היה לעלות תחילה ל-6 או 7 אימונים בשבוע. לחילופין, הורד את אינטנסיביות האימונים ובכך תפצה על העלייה בעומס
    בברכת בריאות פעילה, רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה על האימונים לירון

יובל
    06/09/2010

קודם כןל תודה על התשובה המהירה השאלה שלי היא האם שבוע ראשון יהיה 6 אימונים כאשר 4 פעמים יהיה אימון ביום וביום ה 5 יהיה 2 ביום ואז בשבוע השני זה יהיה 7 אימונים בשבוע באותו סגנון וכך הלאה האם זה בסדר ככה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן. יותר טוב מאשר עליהחדה בבת אחת

ד''ר רון גולן
    06/09/2010

לאחר מכן, הגוף שלך כבר "יאמר לך" אם יש בעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו