מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימוניםאורי05/09/2010
שלום אני מתאמן בערך 4 חודש בקרב מגע פעמיים בשבוע בחודש וחצי האחרונים אני מתאמן גם בחדר כושר 2 פעמים בשבוע בימים שאין קרב מגע כאשר הכול מסתכם סך הכול ב 4 פעמים בשבוע עכשיו אני הוספתי עוד יום בשבוע חדר כושר לפני 2 שבועות ועכשיו ממחר אני רוצה להוסיף עוד 3 אימוני איגרוף בשבוע באותם ימים שיש לי חדר כושר כאשר אימון איגרוף כולל גם ריצות כמו ספרינטים חוץ מהאיגרוף עצמו השאלה שלי היא כמה שעות עליי לנוח בין האימון חדר כושר לאימון איגרוף שהם באותו יום העם זה בסדר בבוקר חדר כושר ובצוהריים אימון איגרוף? והאם ההדרגה בה העלתי את כמות האימונים היא טובה מספיק? בשביל להתחיל את האימוני איגרוף כבר עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מורכבת ואישית
ד''ר רון גולן06/09/2010איני יודע מה מצב כושרך, ולפי הנתונים שסיפקת קשה לי העריך זאת.
ככלל, עלייה הדרגתית בעומס האימון היא נכונה, וכך עשית.
כעת השאלה היא האם אתה בכושר מספיק לביצוע 2 אימונים באותו יום, בנוסף ל-5 אימונים בשבוע
כלומר, אתה רוצה להגיע ל-8 אימונים בשבוע, כש-3 ימים בשבוע אתה תבצע 2 אימונים באותו יום (בוקר ואחה"צ). בהנחה שמה שתארתי הוא נכון, הקפיצה העיקרית שלך היא מעומס של 5 אימונים בשבוע, ל-8 אימונים בשבוע
הייתי מגדיר זאת כקפיצה גדולה יחסית, למרות העלייה הדרגתית. עדיף היה לעלות תחילה ל-6 או 7 אימונים בשבוע. לחילופין, הורד את אינטנסיביות האימונים ובכך תפצה על העלייה בעומס
בברכת בריאות פעילה, רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה על האימונים לירון
יובל06/09/2010קודם כןל תודה על התשובה המהירה השאלה שלי היא האם שבוע ראשון יהיה 6 אימונים כאשר 4 פעמים יהיה אימון ביום וביום ה 5 יהיה 2 ביום ואז בשבוע השני זה יהיה 7 אימונים בשבוע באותו סגנון וכך הלאה האם זה בסדר ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן. יותר טוב מאשר עליהחדה בבת אחת
ד''ר רון גולן06/09/2010לאחר מכן, הגוף שלך כבר "יאמר לך" אם יש בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אובחן חשד לקרע במיניסקוס
זיהום במפרק אחרי ניתוח והאם אפשר לפתור זאת
עזרה בפענוח MRI והבנה מה כל דבר אומר
האם הזרקת סטרואידים גורמת לכך שהמקום יחלים יותר מהר
שכיבות סמיכה שלא בצורה נכונה יכול לגרום נזק לגוף
נזק בלתי הפיך לאצבעות לאחר שיעור קיקבוקסינג
הזרקת סטרואידים בגב התחתון והחלמה
בדיקת סיטי לפריצת דיסק מספיקה או שצריך MRI
שריפה בשריר בשוק לאחר קרע קטן
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?