חיזוק שרירי בטן בהריון - שליש 1

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיזוק שרירי בטן בהריון - שליש 1
    פילי
    24/09/2010

שלום רב,
    אני קוראת רבות ברשת אבל רואה שיש הנחיות לכאן ולכאן בעניין אימון גופני ואין לי תשובה ספציפית באשר לאימון שרירי בטן בהריון ומאד חשוב לי מענה של רופא ספוורט
    אני בחוג פילאטיס רצפה פעמיים בשבוע כשנה ועכשיו ממש בתחילת ההריון מרגישה שאני קצת לחוצה לגבי מה מותר ומה אסור ; המדריכה ציינה כי כל עוד אני מרגישה בנוח זה בסדר עד שאראה לבד שיש דברים שכבר לא נוח לי לבצע .
    מה ההנחיות לגבי תרגילים שעובדים על שרירי הבטן ?

אני יודעת שחיזוק שרירי רצפת אגן חשוב מאין כמוהו אך מה לגבי תרגילי בטן העובדים על הישר הבטני ?
    האם מותר לי למשל לגלגל עצמי על כדור פיטבול ולהגיע למנח בו הידיים על הרצפה והרגליים על הכדור כל עוד אין לי עומס בגב ? (האם זה לא מסוכן לבטן שכמובן עוד לא יצאה ? )
    התשובה של המורה נראית לי שטחית מעט ולכן חשובה לי מאד דעה של רופא ספורט ; קשה לי להאמין שרופא הנשים שלי יכנס איתי לכאלה דקויות ....
    תודה
    פילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חיזוק שרירי בטן בהריון

ד''ר שמי שגיב
    24/09/2010

אין שום בעיה במידה ולא היו לך בעיות בהריונות קודמים ואת לא בקבוצת סיכון
    אם אלו תרגילים שכבר עשית בעבר ולא הייתה לך בעיה עם זה אז המשיכי
    אל תנסי דברים חדשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו