מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- osteoartopathyמשה שרון24/09/2010
שלום רב
אני בן 53 עוסק בספורט מסוגים שונים בשעות הפנאי לפני כשנה התחלתי לרוץ והגעתי ליכולת ריצה של 8 ק"מ ליום שלוש פעמים בשבוע והופיעו כאבי גב שחלפו וכן כאבים בכף רגל שמאל שלא חלפו הופניתי למיפוי עצמות עלמנת לבדוק אפשרות לשבר מאמץ שאכן נמצא וכן נמצא קליטה מוגברת לאורך האספקט הלטרלי של הקורטקס של הטיביה דו צדדי
שאלתי היא : האם יש קשר בין מאמץ גופני אינטנסיבי כמו ריצה למרחקים ארוכים וקליטה מוגברת בטיביה
הקליטה המוגברת יכולה להעיד עלpulmonary osteoartopathy ואני עושה בירור
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליטה מוגברת
ד''ר שמי שגיב24/09/2010סביר להניח שקיים קשר
ממליץ לך לרוץ על משטחים רכים- דשא, מסלולי שדה
בנוסף יש לבדוק התאמת הנעלה נכונה ואולי אף מדרסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמרים רפואים
משה שרון24/09/2010תודה על התיחסותך, אני מבקש לדעת האם יש מאמרים רפואים התומכים בקשר בין פעילות גופנית מאומצת ו - osteoartopathy
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית ואוסטיאופטיה ריאתית
ד''ר רון גולן26/09/2010אין קשר בין פעילות גופנית מוגברת או מאומצת ואוסטיאו-ארתרופטיה ריאתית (הכיתוב הנכון הוא pulmonary osteoarthropathy). ניסית להכניס קישור למושג זה בויקיפדיה, אך המערכת לא נותנת להכניס קישור כה ארוך. חפש שם בעצמך ותמצא פרטים על המושג, עם מס' מאמרים נלווים.
הממצא אכן מחייב בירור
בברכת בריאות פעילה, רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור נוסף
משה שרון26/09/2010כנראה שהשאלה שלי לא היתה מספיק ברורה, אני שואל האם יש קשר בין פעילות ספורטיבית מאומצת וקליטה מוגברת בטיביה במיפוי עצמות, ברור לי שאם המקור הוא ריאתי אזי אין קשר לפעילות ספורט לכן אני שואל במקדה והמקור לא ריאתי האם פעילות ספורט מוגברת תגרום לקליטה מוגברת בטיביה
תודה על תשובתך משה שרוןן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, תתכן קליטה מוגברת בטיביה
ד''ר רון גולן26/09/2010בעקבות פעילות גופנית בעומס גבוה, כחלק מתהליכי דלקת וריפוי של המקום
זה פחות אופייני לחלק החיצוני, אך יתכן
בברכת בריאות פעילה, רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עלתשובתך המהירה
משה שרון26/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה, ובברכת בריאות פעילה
ד''ר רון גולן26/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
משה שרון26/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אובחן חשד לקרע במיניסקוס
זיהום במפרק אחרי ניתוח והאם אפשר לפתור זאת
עזרה בפענוח MRI והבנה מה כל דבר אומר
האם הזרקת סטרואידים גורמת לכך שהמקום יחלים יותר מהר
שכיבות סמיכה שלא בצורה נכונה יכול לגרום נזק לגוף
נזק בלתי הפיך לאצבעות לאחר שיעור קיקבוקסינג
הזרקת סטרואידים בגב התחתון והחלמה
בדיקת סיטי לפריצת דיסק מספיקה או שצריך MRI
שריפה בשריר בשוק לאחר קרע קטן
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?