נפילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפילה
    מתי
    25/09/2010

שלום רב!!!
    לפני כחודשים, במהלך ריצת הבוקר שלי, נפלתי על המדרכה. ניסיתי לבלום את הנפילה וכדי שלא אפול אפיים ארצה בלמתי את הגוף בשתי כפות הידיים.
    מה שקרה באופן מיידי היו שטפי דם בשורשי כף היד וכאבים כמובן. במשך הזמן שטפי הדם עברו וגם הכאב החזק. אלא שעד עכשיו כשאני נשענת על כפות הידיים אני מרגישה כאב עז בשורשי כף היד. הכאב מורגש גם בתנועה של כף היד אם כי בצורה נסבלת.
    שאלתי היא האם ייתכן שסדקתי את עצמות שורש כף היד עם הנפילה החזקה? אם כן, האם יש משהו שבכלל ניתן לעשות עכשיו, חודשיים אחרי הנפילה? מה אוכל לעשות על מנת להקל על המצב? אני מורה ליוגה ובעבודתי אני משתפת רבות את ההישענות על כפות הידיים.
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפילה

הוספת תגובה

• כאב לאחר טראומה

ד''ר רון גולן
    26/09/2010

הכאב הנ"ל יתכן על רקע טראומה/חבלה קהה, כתוצאה מפגיעת מעיכה של הרקמות הרכות במפרקים אלו, ו/או מתיחה של רצועות, עם אי-יציבות במפרק
    סדק אמור היה להשתפר לאחר תקופה של חודשיים, אלא עם יש בעיות נלוות.
    חשוב להיבדק ולהגיע לשיקום מסודר.
    בברכת בריאות פעילה, רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המהירה ולאיזה

מתי
    26/09/2010

רופא עלי לפנות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא ספורט או אורתופד שמתמחה

ד''ר רון גולן
    26/09/2010

בפציעות ספורט
    בברכת בריאות פעילה, רון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מתי
    27/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו