שבר מאמץ ופעילות ספורטיבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר מאמץ ופעילות ספורטיבית
    משה שרון
    27/09/2010

שלום רב ברצוני לשאול מה ההמלצות לגבי המשך פעילות ספורטיבית מאומצת כמו ריצה לאחר שאובחן שבר מאמץ בכף רגלי
    יש לי כאבים כבר מזה כחודשיים אשר מתגברים לאחר ריצה וכן כל פעם שאני מתחיל ללכת לאחר שכיבה ממושכת ,בזמן הריצה עצמה אין לי כאבים בכלל תודה מראש משה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך פעילות גופנית עם שבר מאמץ

ד''ר רון גולן
    03/10/2010

שלום משה,
    בנוכחות שבר מאמץ כנ"ל, מומלץ להורקיד עומס ככל האפשר מכף הרגל. לכן עליך להמנע מריצה, ולנסות פעילויות אחרות שאינן נושאות משקל גוף, במהלך תקופת ההחלמה.
    פעילויות כאלו ניתן לבצע בבריכה (שחייה, הליכה וריצה במים), חדר כושר (אופני ארגומטר, קרוס-טריינר, מכשיר חתירה) או בחוץ (רכיבת אופניים, חתירה)
    בברכת בריאות פעילה,
    רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לוח זמנים

משה שרון
    03/10/2010

אני מבין שיש להוריד מאמץ מהרגל בנוכחות שבר מאמץ השאלה היא לכמה זמן יש להמנע מפעילויות שמפעילות עומס על הרגל ואיך יודעים שאפשר כבר לחזור לפעילות מבלי לחזור אחורה בריפוי ? תודה משה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתלות במרכיבים רבים

ד''ר רון גולן
    04/10/2010

כגון גיל, חומרת הפגיעה, קצב החלמה, קצב העמסה מחדש והסתגלות מחדש
    בברכת בריאות פעילה,
    רון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו