הורדה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדה במשקל
    רחל
    02/10/2010

אני סובלת מדלקת בבורסיטיס(מפרק הירך) נמצאת בטיפולים של גלי הלם. אני חייבת להוריד במשקל. איזה ספורט אני יכולה לעשות כדי לשרוף קלוריות בלי להזיק לעצמי ולגרום עוד כאב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדה במשקל

הוספת תגובה

• על 3 דברים דיברה רחל

ד''ר רון גולן
    03/10/2010

שלום לרחל,
    לא ברור לי מדוע את מטופלת בגלי הלם לבעיה של בורסיטיס במפרק הירך, אלא עם יש ממצאי הדמייה שמראים הסתיידויות באותה דלקת. האם את מטופלת ע"י פיסיותרפיסט מוסמך?
    ואם בקומזיץ לשריפת קלוריות עסקינן, אזי ענפי הספורט ש"שורפים" הכי הרבה קלוריות הם ענפי ספורט בהם אנו נושאים את משקל גופנו (הליכה, ריצה וכדומה). ניתן לבצע מקצועות אלו גם במים (בבריכה) ובכך להקטין את העמוס על מפרק הירך באופן משמעותי, ועדיין להוציא הרבה קלוריות.
    לאור מגבלותיך, אמליץ גם על ענפי ספורט שאינם נושאים משקל גוף ובהם שחייה, חתירה, רכיבת אופניים וכד'. העיקר להיות פעיל
    בברכת בריאות פעילה,
    רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בורסיטיס

רחל
    03/10/2010

תודה על תשובתך. אכן יש בורסיטיס עם הסתיידויות. שתי זריקות סטרואיד לא הועילו וגם דיקור סיני נכשל...אני מטופלת על ידי פסיוטרפיסט מוסמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי. מקווה שתשובותיי עזרו לך

ד''ר רון גולן
    03/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו