כאבים במקרבי הירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במקרבי הירך
    רן
    16/10/2010

שלום

לפני כשבועיים החלו לי כאבים במקרבי הירך(הכאב הוא בחלק העליון של שריר הירך ליד המפשעה) כנראה בשל עומס ריצה(אינטרוולים וטמפואים וכו).
    אני כבר שבועיים לא רץ ומרגיש שיש שיפור (כעת כבר אין כלל כאבים בהליכה כפי שהיו לפני שבועיים).מה שכן אם אני מנסה קצת לקפוץ על רגל אחת אז אני מרגיש קצת כאבים קלים. שאלתי היא האם אני יכול לחזור לריצות קלות בצורה הדרגתית או לחכות שבוע נוסף. כמו כן אם ארגיש בתחילת הריצה כאבים קלים האם להמשיך בריצה עוד כמה דקות בתקווה שהכאבים יפסיקו? כמו כן מה לגבי רכיבת אופניים (ברכיבה אין לי כלל כאבים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים במקרבי הירך

הוספת תגובה

• כאבים במקרבי הירך - תגובה

ד''ר רון גולן
    17/10/2010

שלום רן,
    אם יש עדיין כאב בתנועה, הייתי מחכה שבוע נוסף ואז מנסה בהדרגה
    לחילופין, הייתי הולך לטיפול מנואלי שיקדם את החלמת הפציעה.
    רכיבת אופניים ללא כאב היא אמצעי לשמור על כושר בתקופת ההחלמה.
    בברכת בריאות פעילה, רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים במקרבי הירך - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    19/10/2010

יתכן ומדובר במתיחת שריר אך יש גם לשלול סובליקסציה במנח האגן, מצב בו קיים חוסר איזון במנח האגן היכול לגרום לשינויים תפקודיים בארוכי הרגליים העלול לשבש את התפקוד המכאני של שרירי הגפיים
    בכול מקרה העלמות הכאב אינה אומרת שהבעיה חלפה ויש לבדוק את התקינות הביו-מכאנית של מערכת השריר - שלד
    כירופרקט ספורט יכול לעזור לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו