מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביבי יוגהיפית28/11/2007
יש לי התלבטות שאולי מי מכם יוכל לעזור לי בה - אני לוקחת את התינוקי לבייבי יוגה, והמדריכה שם מלמדת תרגילים שונים שבהם התינוק תלוי מידיו (אזור דיסטלי של הזרוע ואזור השכ"י), התרגילים כוללים הנפות שונות של התינוק. כמובן שלא מגיעים למצבים של משיכות לכיוון אבדוקציה וסיבוב חיצוני של הכתף, אבל גם כך הדבר נראה לי מוגזם. מה דעתכם - האם ניתן בגיל זה לאתגר כל כך את המפרקים או שעלול להיות בכך נזק? אשמח לשמוע (לקרוא) את דעתכם.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איני רופאה אך בכל זאת
מאיה04/12/2007אין דבר כזה בייבי יוגה! מדובר בעיסוי תינוקות עם כל מיני תרגילים שהומצאו בשנים האחרונות, אין בין זה לבין יוגה כל דמיון. קוראים לזה כך מבחינה שיווקית מסחרית בלבד.
יוגה הינה תרגול מעמיק המיועד לילדים בגיל 8-12 שנים ומעלה. לתינוק אין יכולת להיות מודע לתנועותיו ונשימתו וכו...ולכן אין זה ראוי לכנות זאת "יוגה".
מציעה לך לעסות את התינוק כראות עינייך בביתך, הקשיבי לאינטואיציה שלך ואל תסכני את בריאות תינוקך, המנחים של "בייבי יוגה" עוברים קורס מאד קצר להכשרתם ואין להם כ"כ מושג רפואי בריאותי מעמיק לגבי הסכנות שבתרגול שכזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מדויק
אני אמא11/11/2009מה שהתחיל בארץ כבייבי יוגה זו שיטה בת יותר מ-40 שנה שפיתח רופא רוסי. מדריכה שהוסמכה על ידו העבירה בארץ סדנה, ואמא שהיתה בה, לאור הביקור, החלה להעביר סדנאות בייבי יוגה.
בארה"במדובר על דברים אחרים שקוראים להם בייבי-יוגה - חלקם תרגילי יוגה שמועברים עץ/קוברה וכד' לבני 3-4.
בארץ זה הפך למישמש. כל אחד מעביר משהו אחר תחת הכינוי בייבי יוגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעתי דומה:
ד''ר נעמה קונסטנטיני05/12/2007גדלי את בנך באהבה, חום, גירויים סביבתיים "רגילים" כל העת = צעצועים, מוזיקה וכו'. לדעתי אין צורך ב"חוגים" הללו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אובחן חשד לקרע במיניסקוס
זיהום במפרק אחרי ניתוח והאם אפשר לפתור זאת
עזרה בפענוח MRI והבנה מה כל דבר אומר
האם הזרקת סטרואידים גורמת לכך שהמקום יחלים יותר מהר
שכיבות סמיכה שלא בצורה נכונה יכול לגרום נזק לגוף
נזק בלתי הפיך לאצבעות לאחר שיעור קיקבוקסינג
הזרקת סטרואידים בגב התחתון והחלמה
בדיקת סיטי לפריצת דיסק מספיקה או שצריך MRI
שריפה בשריר בשוק לאחר קרע קטן
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?