כאב ראש אחרי ריצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש אחרי ריצה
    יעל
    20/11/2010

היי. אני בת 23, בחורה די פעילה, מדריכת פילאטיס אפילו... היום רצתי אחרי שלא רצתי איזה כמה שנים. רוב הפעילות הגופנית שלי היא פילאטיס ועיצוב. לא סיבולת לב ריאה.
    רצתי משהו כמו 10-15 דקות ריצה איטית ומהירה... במהלך הריצה הרגשתי שקשה לי לנשום אבל סיימתי את הריצה.

אחרי הריצה סבלתי מכאבי ראש נוראיים... משהו כמו 40 דקות אחרי הריצה זה התחיל להשתפר...

מה לא בסדר? למה הרגשתי כל כך נורא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש אחרי ריצה

הוספת תגובה

• כאב ראש אחרי ריצה - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    21/11/2010

יתכן שאת לא שותה מספיק מים
    יתכן גם ירידה ברמת המלחים
    ואןלי קיימים לחצים מהחוליות הצוואריות הגורמים לתופעה
    אם הכאבי ראש נמשכים גשי לכירופרקט ספורט לקבלת עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ד"ר שגיב

יעל דרזי
    21/11/2010

תודה על תגובתך...
    אני שותה המון מים.
    וכאב הראש חל אך ורק לאחר הריצה ולאחר מכן עבר לי.. משהו כמו 40 דקות אחרי היה שיפור גדול!

האם זה נורמלי - זאת היתה ריצה של אחרי כמה שנים שלא רצתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש

ד"ר שמי שגיב
    22/11/2010

אם התופעה אפיזודית אז אין כרגע מקום להיתייחס לזה אך אם התופעה חוזרת אז רצוי שתגיעי לבדיקה יותר מעמיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ראש אחרי ריצה - תגובה

ד''ר רון גולן
    21/11/2010

שלום יעל,
    לכאב ראש יתכנו סיבות רבות והבירור אינו פשוט, למעט מקרים ברורים יותר בהפ יש זיהוי של גירוי מקדים. אם לא מדובר במיגרנה, זה בד"כ מקרה בודד ולא יחזור על עצמו.
    במידה ובמקרה חוזר על עצמו, מומלץ להתחיל בירור רפואי מסודר.
    1. סיפור רפואי מלא + בדיקה רפואית
    2. בדיקות דם (לפי החלוטת הרופא הבודק)
    3. סימולציה של הריצה הנ"ל (לחזור עליה), תוך מעקב אחר תגובות פיסיולוגיות (דופק, לחץ דם, חומצת חלב) ולנסות ולהבין את הבסיס לאירוע

בברכת בריאות פעילה,
    רון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו