כפיפות בטן על כדור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כפיפות בטן על כדור
    שירן
    25/11/2010

משום מה כפיפות בטן על כדור גדול קלות לי מבחינת הבטן, ועל ספסל בחדר הכושר קשה לי הרבה יותר.
    מה זה אומר?
    כמו כן, כואב לי הגב ביצוע כפיפות בטן על כדור. אם הבעיה היא בחולשה של שרירי הגב, מה שמאוד הגיוני אצלי, מה לעשות חוץ מחיזוק שרירי הגב?
    להמשיך בינתיים בכפיפות מסוג זה או האם רק על ספסל?

אני רזה, ולכן לא רוצה לשרוף קלוריות כדי להוריד את הבטן הקטנה שנשארה לי אחרי ההיריונות, אבל כן רוצה לחזק את שרירי הבטן.
    אני מרגישה ורואה שרירים לשביעות רצוני בשני צדי הבטן, לכל אורכה (האלכסוניים?)
    אך ביניהם, לכל האורך ישנה הבטן, החל ממתחת לחזה. לא גדולה אבל מעצבנת, ובולטת ביחס לצדדים כעת. כיצד לחזק רק שריר זה? זה הישר בטני או הרחב בטני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כפיפות בטן על כדור

הוספת תגובה

• כפיפות בטן על כדור - תגובה

ד''ר רון גולן
    28/11/2010

שלום שירן,
    כפיפות באן על כדור קשות יותר, מבחינת מאמץ על שרירי הגב, לשמירת היציבות בביצוע, לעומת הביצוע הרגיל. אימון שרירי הגב ו-core training ישפרו תחושה זו.
    הבטן הקטנה שנותרה לך לא תעלם ע"י תרגילי בטן (שרק מחזקים ומחטבים את שרירי הבטן), אלא רק לאחר ירידה באחוזי שומן כלליים בגוף.
    בברכת בריאות פעילה,
    רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו