כאבי ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ברכיים
    שירן
    25/11/2010

כואבות לי הברכיים מאז הלידה האחרונה שלי (עברו מאז שלוש שנים) בפעילות מסוימת.
    למשל, בקפיצות בשיעור אירובי, או בביצוע תנועות בשכיבה כשיש משקולות על הרגליים, או לאחר נהיגה ממושכת. נסבל.
    השאלה היא האם להתעלם מכך או האם לבצע תרגילים מסוימים לטפל בכך? אגב, מסג'יסטית אמרה לי לא מזמן שהיא מרגישה שהעצמות ש"נפגשות" בברכיים שלי נוגעות זו בזו.
    מה זה אומר? לעשות עם זה משהו?
    איני מנסה שיעורי ספינינג מסיבה זו, ונמנעת מפעילות אירובית כבדה, שלא ייעשה נזק נוסף. מה דעתך? איזו פעילות עליי לעשות או לא לעשות? (ספינינג, אירובי, שחייה) אני בת 40.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ברכיים

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים - תגובה

ד''ר רון גולן
    28/11/2010

שלום שירן
    ממליץ לך להגיע לבדיקה יסודית של איש מקצוע מוסמך, כגון רופא אורתופד עם ניסיון ברפואת ספורט, רופא ספורט או פיסיותרפיסט עם ניסיון טיפולי בספורטאים.
    לאחר הבדיקה, ניתן ליעץ לך מה חושבים שהבעיה וכיצד לנסות ולתקן אותה - ע"י חיזוק, שיקום, וכדומה.
    בברכת בריאות פעילה,
    רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    28/11/2010

בזמן הריון מופרשים חלבונים המרכחים את רקמות החיבור מה שעלול לגרום להחלשות של הפרקים
    מה גם שבזמן הריון מופעלים עומסים על פרקי הגוף
    יתכן גם שכתוצאה מההריון נוצר חוסר סימטריה באגן הגורם לשינוי תפקודי באורכי הרגליים היוצר עומס על הברך
    ממליץ לך לבדוק זאת אצל כירופרקט
    המשיכי בתרגילי חיזוק על פטרייה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו