כאבי ברכיים מתמשכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ברכיים מתמשכים
    נאור
    02/12/2010

שלום לך
    עשיתי מיפוי עצמות ב25.7 בגלל כאבי ברכיים שנמשכים יותר מחצי שנה
    אני בן 20 ושיחקתי כדורגל קרוב ל10 שנים בצורה מקצועית הפסקתי לשחק בגלל פציעות חוזרות בקרסול ובברך.

התוצאות של המיפוי
    ספקט מכוון לברכיים: קליטה מוגברת קלה בכתפיים ובברכיים,עם הדגשת קליטה בטיביאל טובורוסיטי דו צדדית.
    הממצאים מתאימים לתגובת מאמץ
    לא ניתן לשלול אנטזופטיה בברכיים.

הכאבים נמשכים לי בשתי הברכיים כל פעם ברך אחרת.

יש לי את ארתרוסקופיה ב16.12 בברך ימין מה עושים לי בבדיקה הזאת ומה לדעתך המיפוי אומר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ברכיים מתמשכים

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים מתמשכים - תגובה

ד''ר רון גולן
    07/12/2010

שלום נאור,
    הנתונים שאתה מספק כאן הם חלקיים בלבד, והמיפוי אינו ברור לפי התאור שלך.
    קליטה מוגברת במיפוי מעידה על תהליכי דלקת. השאלה היא איזו דלקת? ולכך ניתן לענות בבדיקה פיסיקלית והערכה בהתאם.
    כמו כן, לא ברור מדוע אתה מועמד לארתרוסקופיה? מה האבחון שנעשה לך? יש לו כנראה הגדרה ברורה יותר שלא ניפקת כאן.
    בארתרוסקופיה הולכים להחדיר לך צינוריות קטנות לברך ודרכן לבחון את המבנים שבתוך הברך ואף לבתי פעולות זעיר-פולשניות בפנים (כמו ניתוח זעיר) לפי ההממצאים.
    בהצלחה, ובברכת בריאות פעילה,
    רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים מתמשכים - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    15/12/2010

מחקרים מראים שעד כ-85% מבעיות ברכיים נובעים מליקויים בתפקוד כף הרגל
    הרבה פעמים נעל נכונה או מדרס לפי מידת גבס יכול לפתור את הבעיה
    האורטוסקופיה רק תראה את השחיקה שניגרמה התפקוד הלקוי של הרגליים וכתוצאה של הברך וזה לא יפתור את הבעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו