מתחילה לרוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתחילה לרוץ
    ליהיא
    06/12/2010

שלום
    אני בת 25 ויש לי סוכרת נעורים מטופלת עם לנטוס וכרגע גם בנובורפיד אני לא התמדתי בשום פעילות אבל בזמן האחרון אני עושה ריצות לא ארוכות מדי כי אני לא בטוחה כמה זמן כדאי בהתחלה להשקיע. מה דעתך מה הזמן הממוצע שכדאי להתחיל בריצה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתחילה לרוץ

הוספת תגובה

• מתחילה לרוץ - תגובה

ד''ר רון גולן
    07/12/2010

שלום לך ליהיא,
    הריצה שלך צריכה להתבצע כתלות בכושר הנוכחי שלך, ובבריאותך הכללית.
    האם את מסוגלת לרוץ ברצף 2-3 ק"מ (15-20 דק')? אם לא, התחילי לרוץ במשך 5-10 דקות רצוף, עם הפסקות של הליכה בין קטעי הריצה. במשך הזמן, עם השיפור בכושר, תוכלי לצמצם את ההפסקות לעבור לריצה רציפה של 15-20 דקות.
    כמו גן, רצוי שתשימי לב לערכי הסוכר שלך ולהפחתה מתאימה שבאינסולין סביב הפעילות כדי למנוע מצבי היפוגליקמיה.
    בברכת בריאות פעילה, רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתחילה לרוץ - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    15/12/2010

רצוי להגיע לבדיקה במכון ספורט היכולה לתת לך אומדן בסיסי לגבי כושרך הגופני
    בכלל הייתי ממליץ להתחיל בהליכה ותוך כדי להוסיף מספר דקות 4-8 דק של ריצה ומדי שבוע להגביר את זמן הריצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו