מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בגיד באזור המפשעה !אריק מ26/12/2010
שלום !
קוראים לי אריק ואני בן 17 . אני משחק כדורגל במסגרת קבועה כ5 פעמיים בשבוע . לפני כחודש וחצי התחילו לי כאבים באזור המשפעה . הלכתי אחרי כחודש לרופא בגלל אותם כאבים עשיתי צילום ונאמר שיש לי דלקת הגיד . הרופא אמר לי לנוח שבועיים ולמרוח משחה בשם פלדן-ג'ל 0.5 % במשך עשרה ימים . חזרתי היום לאימונים של הכדורגל ויש עדיין כאב במשפעה . כבר בתחילת האימון בריצה ובמתיחות הרגשתי את הכאב .
מה לעשות ? האם הדלקת בגיד לא עברה עדיין ? צריך לנוח עוד זמן ? או יש להתאמן על הכאבים ? האם יש משחה אחרת או כדורים משהו שיעזור .
תודה מראש
אריק .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בגיד באזור המפשעה ! - תגובה
ד''ר רון גולן28/12/2010שלום אריק,
נראה שה"דלקת בגיד" לא עברה, אם זו אכן דלקת בגיד, כי יתכנו מס' סיבות לכאב במפשעה. ממליץ לך שלא להמשיך באימון ולהגיע לאבחון וטיפול פיסיותרפי בהתאם.
בברכת בריאות פעילה, רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה דלקת בגיד
אריק מ28/12/2010זו אכן דלקת בגיד. לפני כשבועיים עשיתי צילום ואורתופד אמר שזו דלקת בגיד ויש לנוח שבועיים . האם זה מספיק היה לנוח שבועים או שיש יותר ?
כמה זמן צריך לנוח עם יש דלקת בגיד באזור המפשעה?
תודה אריק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה דלקת בגיד - תגובה
ד''ר רון גולן02/01/2011צילום רנטגן אינו יכול להעיד על דלקת בגיד, כי אינו מזה רקמות רכות אלא עצמות
מאידך, בדיקת אולטרא-סאונד בידי מומחה מנוסה בתחום יכולה לזהות את הדלקת.
בנוסף, הבדיקה הגופנית יכולה להעיד על דלקת בגיד.
מנוחה היא רק חלק מתהליך הריפוי, ויש להוסיף לה טיפול פיסיותרפי ושיקום פעיל. אחרת, כשתחזור לפעילות, הבעיה תחזור במלוא חומרתה ואף יותר.
הטיפול בא לזרז החלמה (הפחתת כאב ודלקת) ושיקום הדרגתי של השרירים והגידים בכדי שיעמדו בעומס גבוה בהמשך.
בברכת בריאות פעילה, רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בגיד באזור המפשעה ! - תגובה
ד''ר שמי שגיב10/01/2011מרבית דלקות המפשעה מתרחשות עקב חוסר סימטריה במנח האגן
ממליץ לך להגיע לכירופרקט היכול לאבחן ולטפל בבעיה זו
אני מקבל בת"א, חיפה וזיכרון יעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אובחן חשד לקרע במיניסקוס
זיהום במפרק אחרי ניתוח והאם אפשר לפתור זאת
עזרה בפענוח MRI והבנה מה כל דבר אומר
האם הזרקת סטרואידים גורמת לכך שהמקום יחלים יותר מהר
שכיבות סמיכה שלא בצורה נכונה יכול לגרום נזק לגוף
נזק בלתי הפיך לאצבעות לאחר שיעור קיקבוקסינג
הזרקת סטרואידים בגב התחתון והחלמה
בדיקת סיטי לפריצת דיסק מספיקה או שצריך MRI
שריפה בשריר בשוק לאחר קרע קטן
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?