דלקת בגיד באזור המפשעה !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בגיד באזור המפשעה !
    אריק מ
    26/12/2010

שלום !
    קוראים לי אריק ואני בן 17 . אני משחק כדורגל במסגרת קבועה כ5 פעמיים בשבוע . לפני כחודש וחצי התחילו לי כאבים באזור המשפעה . הלכתי אחרי כחודש לרופא בגלל אותם כאבים עשיתי צילום ונאמר שיש לי דלקת הגיד . הרופא אמר לי לנוח שבועיים ולמרוח משחה בשם פלדן-ג'ל 0.5 % במשך עשרה ימים . חזרתי היום לאימונים של הכדורגל ויש עדיין כאב במשפעה . כבר בתחילת האימון בריצה ובמתיחות הרגשתי את הכאב .
    מה לעשות ? האם הדלקת בגיד לא עברה עדיין ? צריך לנוח עוד זמן ? או יש להתאמן על הכאבים ? האם יש משחה אחרת או כדורים משהו שיעזור .
    תודה מראש
    אריק .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בגיד באזור המפשעה !

הוספת תגובה

• דלקת בגיד באזור המפשעה ! - תגובה

ד''ר רון גולן
    28/12/2010

שלום אריק,
    נראה שה"דלקת בגיד" לא עברה, אם זו אכן דלקת בגיד, כי יתכנו מס' סיבות לכאב במפשעה. ממליץ לך שלא להמשיך באימון ולהגיע לאבחון וטיפול פיסיותרפי בהתאם.
    בברכת בריאות פעילה, רון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה דלקת בגיד

אריק מ
    28/12/2010

זו אכן דלקת בגיד. לפני כשבועיים עשיתי צילום ואורתופד אמר שזו דלקת בגיד ויש לנוח שבועיים . האם זה מספיק היה לנוח שבועים או שיש יותר ?
    כמה זמן צריך לנוח עם יש דלקת בגיד באזור המפשעה?
    תודה אריק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה דלקת בגיד - תגובה

ד''ר רון גולן
    02/01/2011

צילום רנטגן אינו יכול להעיד על דלקת בגיד, כי אינו מזה רקמות רכות אלא עצמות
    מאידך, בדיקת אולטרא-סאונד בידי מומחה מנוסה בתחום יכולה לזהות את הדלקת.
    בנוסף, הבדיקה הגופנית יכולה להעיד על דלקת בגיד.
    מנוחה היא רק חלק מתהליך הריפוי, ויש להוסיף לה טיפול פיסיותרפי ושיקום פעיל. אחרת, כשתחזור לפעילות, הבעיה תחזור במלוא חומרתה ואף יותר.
    הטיפול בא לזרז החלמה (הפחתת כאב ודלקת) ושיקום הדרגתי של השרירים והגידים בכדי שיעמדו בעומס גבוה בהמשך.
    בברכת בריאות פעילה, רון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת בגיד באזור המפשעה ! - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    10/01/2011

מרבית דלקות המפשעה מתרחשות עקב חוסר סימטריה במנח האגן
    ממליץ לך להגיע לכירופרקט היכול לאבחן ולטפל בבעיה זו
    אני מקבל בת"א, חיפה וזיכרון יעקב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו