נעלי ריצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעלי ריצה
    דני
    16/01/2011

בס"ד
    שלום וברכה.
    שמי דניאל ואני כמעט בן 20.
    לפני חודשיים וחצי השתתפתי באירוע שבו רקדתי המון (מבחינה אורטופדית=הרבה עומס על שרירי התאומים) עם נעליים לא ממש מתאימות (/ממש לא). לאחר מכן היו לי כאבים בעיקר בשריר התאומים ברגל שמאל והייתי צריך להמנע לזמן רב מפעילות ע"מ שהכאבים יעברו (בנוסף לתרופות muscol ו Xefo שנטלתי בהוראת רופא אורטופד). חודשיים לאחר מכן (כשהכאב כבר עבר) השתתפתי בגיבוש צנחנים, שם גם העמיסו לנו על הרגליים, ושבוע לאחריו הרגשתי טוב והתחלתי לרוץ על הליכון (פעמיים בשבוע). לאחר שבועיים הכאבים חזרו. רופאים אומרים שכנראה מדובר בקרע קטן בשריר.
    שאלתי היא: האם יכול להיות שזה נגרם כתוצאה מריצה עם נעליים שאינן מתאימות לריצה למרות שאני רץ על הליכון בחדר כושר? איך אני יכול לדעת האם הנעל שיש לי מתאימה לריצה?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נעלי ריצה

הוספת תגובה

• נעלי ריצה

ש
    10/11/2014

גם מסג/עיסוי טוב ומקצועי! יכול לעזור. שיפיג את חומצת החלב שמצטברת בגוף. מניסיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעלי ריצה - תגובה

ד''ר רון גולן
    18/01/2011

שלום דניאל,
    לחנויות נעליים מקצועיות יש מכשור לבדיקה של התאמת הנעליים לספורטאי, כולל במאמץ על מסלול הליכה/ריצה.
    רצוי גם לקבל חוות דעת של רופא ספורט/אורתופד/כירופרקט ביחס לצורך בהתאמה נוספת של הנעליים ו/או צורך במדרסים מתקנים.
    בברכרת בריאות פעילה,
    רון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעלי ריצה - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    18/01/2011

הכול יתכן
    עומס מוגבר, הנעלה לא נכונה, ויתכן שקיימים גם ליקויים תפקודיים בכף הרגל הדורשים התאמת מדרס ביומכאני לפי מידת גבס
    במקום לקחת כדורים נסה לבצע הרבה מתיחות והשרה את הרגליים בקרח למשך 15 דק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו