מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ מתח ואי שקט בספורט תחרותיליאור21/01/2011
כבר כמה שנים שנדבקתי בכדורגל ,זה היה בתקופה של דיכאון כשהייתי בן 17 , שמתי לב שכשאני משחק כמו מטורף , כלומר רץ מהר והרבה ,אני שוכח מהחרדות שלי , ועם הזמן התחלתי לאהוב גם את עצם המשחק , הטכניקה הבישולים וכל התנועות וגם את הרוח שבמשחק , המתח והשמחה בעת הבקעת גול , זה משפר את הביטחון עצמי , אבל לאחרונה נכנסתי לקטע חזק , אני בן עשרים , משחק עם חברים חצי שעה פעמיים ביום , ואני משחק נגד כדורגלנים טובים כדי שזה יתן לי מוטיבציה לרוץ ושיהיה רוח של טירוף, ויש בהחלט מתח חזק מאוד במשך המשחק , למרות שזה משחק ידידותי ואני בכלל לא מקצוען , בכל אופן הבעיה שקשה לי מאוד עם המתח שבין המשחקים , קשה לי להירדם בלילה , כי אני לא מפסיק לחשוב ולפנטז על כדורגל , הרפלקס והעירנות טובים אצלי , והם מונעים ממני רוגע ושלווה במשך היום, ואם אני משבית אותם , יורד לי המוטיבציה לשחק , בקיצור אני רדום כשצריך להיות ערני , אני ערני כשצריך להירגע או לישון , היום רעדתי ממש לפני שבעטתי פנדל ,זה כמעט שיתק אותי , מזל שהבקעתי , זה מאוד הרים לי את המצב רוח , סליחה שדאני מפרט וכותב הרבה , פשוט אני רוצה שתבינו טוב מה עובר עלי , האם יש לכם עצה בשבילי? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אני לא זוכה לתשובה?
ליאור22/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ מתח ואי שקט בספורט תחרותי - תגובה
ד''ר שמי שגיב22/01/2011נראה שאתה הגעתה לעולם הספורט מתוך איזה מצוקה שיתה קיימת בך. מן הסתם עבורך ספורט זה לא ספורט אלא משמש עבורך אופן שבו אתה נותן פורקן למתחים. בגלל זה עבורך הספורט הוא כמו סם. לפעמים זה בסדר אם זה בה באופן בו אתה גם פונה לקבלת עזרה עבור הבעיות שבגינם הגעתה אל הספורט.
סביר להניח שקיימים מצבורים רגשיים מהעבר שעדיין גורמים למתח שבו אתה שרוי ורצוי שתיגש לקבל עזרה בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ליאור22/01/2011אה , זה אומר שכל בנאדם בריא אין לו שום מתחים והוא אמור להיות רגוע ואם הוא משחק באיזה ספורט זה רק בגלל הכיף לשחק? אני כבר כמה שנים מנסה לטפל במתחים שלי , בכעסים ובפחדים , הוצאתי המון המון כסף עבור פסיכולוגים ופסיכיאטרים , ואני גם לוקח תרופות , ואני בכל זאת תמיד בדיכאון ובמתח ועצבני , הספורט מרגיע את זה , טוב אז אין פיתרון לבעיה שלי , הבנתי תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אובחן חשד לקרע במיניסקוס
זיהום במפרק אחרי ניתוח והאם אפשר לפתור זאת
עזרה בפענוח MRI והבנה מה כל דבר אומר
האם הזרקת סטרואידים גורמת לכך שהמקום יחלים יותר מהר
שכיבות סמיכה שלא בצורה נכונה יכול לגרום נזק לגוף
נזק בלתי הפיך לאצבעות לאחר שיעור קיקבוקסינג
הזרקת סטרואידים בגב התחתון והחלמה
בדיקת סיטי לפריצת דיסק מספיקה או שצריך MRI
שריפה בשריר בשוק לאחר קרע קטן
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?