ספינינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספינינג
    מירב
    30/01/2011

שלום.
    אני כחודשיים וחצי לאחר לידה, ונכנסתי לשיעור ספינינג בפעם הראשונה, המדריכה ידעה שאני חדשה ועם זאת אמרה שעליי לפעול כמו כל הכתה - דהיינו שיעור ספינינג מלא עם כל המשתמע מכך. במהלך השיעור מאוד כאב לי לשבת על כסא האופניים, מדי פעם ריפדתי את הכסא עם המגבת שלי אך זה לא כ"כ הועיל. בסוף השיעור ממש כאב לי כל איזור הישיבה כולל עצם האגן, ניגשתי למדריכה בסוף השיעור ואמרתי שהכי קשה מכל השיעור היתה הישיבה ע"ג האופניים. היא בתגובה אמרה לי שככה זה בהתחלה ושצריך פשוט להתרגל. יש לציין שעם הצטרפותי לשיעור לא ניתנה לי כל הדרכה על ישיבה ופידול נכונים. אני נמצאת כבר יום למחרת השיעור וזה לא נשמע לי הגיוני שעליי לסבול מכאבים כאלה. עצם האגן מאוד כואבת לי וכל פעולה של ישיבה או קימה מלווה בכאב רב. מה גם וכל איזור שבא במגע עם הכסא כואב לי: הישבן, באיזור הפות ממש שורף לי, גם לתת שתן שורף לי...
    האם זה באמת נורמאלי? מה עליי לעשות כעת? האם חלילה נגרם נזק?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספינינג

הוספת תגובה

• ספינינג - תגובה

ד''ר שמי שגיב
    01/02/2011

ראשית לפני שעולים על אופניים על המדריך\כה לדעת לכוון את גובה הכסא ושאר כיוונים כדי למנוע פציעות
    בתחילת הדרך יש להתחיל בהדרגתיות כדי לאפשר הסתגלות ומניעת פציעות
    התחילי רק חצי מהשיעור וכול שבוע הוסיפי 5 דקות עד שתגיעי לרמת הקבוצה
    האם נגרם נזק , קשה לדעת מבלי לבדוק אותך
    אשמח לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו